Andreas Brantelid & Christian Ihle Hadland giver koncert i Forsamlingshuset Nødebo Kro.

Andreas Brantelid & Christian Ihle Hadland giver koncert i Forsamlingshuset Nødebo Kro.

Klassisk koncert for cello og klaver

Søndag er der koncert med Andreas Brantelid og Christian Ihle Hadland i Nødebo

Andreas Brantelid & Christian Ihle Hadland giver koncert søndag 24. november klokken 16 i Forsamlingshuset Nødebo Kro. Den danske cellist Andreas Brantelid og den norske pianist Christian Ihle Hadland spiller værker af Debussy, Shostakovich og Rachmaninov.

Andreas Brantelid er født i København i 1987 af svensk/danske forældre. Efter at have modtaget undervisning af sin far, Ingemar, fik Andreas sin solo-debut i en alder af 14 år med Elgars cellokoncert sammen med Det Kgl. Kapel i København.

I dag er Andreas Brantelid en af de mest eftertragtede kunstnere fra Skandinavien og har modtaget anmelderroser fra kritikere i hele verden, skriver Nødebo Kro i en pressemeddelelse.

Christian Ihle Hadland er et af tidens navne i den unge elite. På bare ti år har han skabt sig et ry som en sand klavertroldmand, en musiker, hvis delikate og raffinerede spil har sikret ham koncerter ved de største koncertscener verden over. Koncerten er med i Hillerød Novemberfestival - Musik & Teater 2019. Billetter kan købes ved indgangen og på www.noedebo-kro.dk.

Publiceret 22 November 2019 06:00