Fredensborg BK og IF har fået kontant udbytte af sponsoraftalen med Superbrugsen og OK. Pressefoto

Fredensborg BK og IF har fået kontant udbytte af sponsoraftalen med Superbrugsen og OK. Pressefoto

25.000 benzin-kroner til Fredensborg BK og IF

Penge fra sponsoraftale bruges på ungdomsafdeling og motionshold

Hvis man gerne vil støtte lokalidrætten, kan det godt betale sig at tanke hos Superbrugsen i Fredensborg. Takket være en sponsoraftale har Fredensborg BK og IF modtaget godt 25.000 kr. for det seneste år.

Pengene har OK's kunder sparet op til klubben ved at tanke på deres OK Benzinkort, som man vælger at knytte til sponsoraftalen.

Derved støtter man gratis med fem øre for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og Superbrugsen, der udbetaler pengene.

"På sidste års generalforsamling blev vi enige om, at sponsormidlerne dedikeres til ungdomsafdelingen," fortæller bestyrelsesmedlem Henrik Frydensbjerg fra Fredenborg BK og IF i en pressemeddelelse fra OK.

"Der er gået penge til ungdomstrænere og dommere ved ungdomskampene. Men vi har også nye tiltag. Vi har fået nye motionshold i form af fitnessfodbold og pensionisthold. Og så har vi taget initiativ til at holde juleaften for ensomme mennesker i vores lokalområde. Vi vil gerne vise at vi også tager et socialt ansvar i vores forening," fortsætter Henrik Frydensbjerg.

jesl

Publiceret 18 November 2019 08:00