Lene Kaaberbøl, der især er kendt for fantasyserierne 'Skammerens Datter' og 'Vildheks', er med ved Litteratur Akademiets fødselsdag 19. november.

Lene Kaaberbøl, der især er kendt for fantasyserierne 'Skammerens Datter' og 'Vildheks', er med ved Litteratur Akademiets fødselsdag 19. november.

Ottesen og Kaaberbøl i Louisianas bådehus

To fantasyforfattere lægger tirsdag 19. november vejen forbi Humlebæk

Tirsdag 19. november fejrer Litteratur Akademiet tre års fødselsdag. Og her kan børn fra 3.-6. årgang sammen med deres forældre få inspiration til læsningen, når de to fantasyforfattere Josefine Ottesen og Lene Kaaberbøl deler ud af deres kærlighed til fiktion og børnelitteratur i Louisianas bådehus ved Louisiana Museum.

Litteratur Akademiet er et projekt, der skal booste læselysten hos eleverne på skolerne i Fredensborg Kommune ved blandt andet at invitere forfattere til at komme på besøg og fortælle om deres bøger.

Eleverne markerer dagen ved forskellige begivenheder dagen igennem, og Fredensborg bibliotekerne og folkeskolerne i Fredensborg kommune er gået sammen om at markere fødselsdagen med to forfatterforedrag.

Kl. 17 holder Josefine Ottesen oplæg for elever på 3. og 4. årgang og kl. 19.15 er det elever på 5. og 6. årgang, der står for tur, når Lene Kaaberbøl tager publikum med ind i sin fascinerende fantasyverden.

Arrangementet er gratis for børn, voksne 40 kroner. Billetter købes på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside.

jesl

Publiceret 14 November 2019 06:00