Gratis koncert med byorkester

Torsdag afholder Fredensborg Byorkester gratis øve-koncert

Torsdag 7. november kl. 19.30 er der mulighed for at få en gratis koncert, når Fredensborg Byorkester holder åbent hus i Den gamle Biograf, overfor Fredensborg Slot.

Her har byorkestret lagt op til en lille koncert med melodier, som mange kender. Orkesteret spiller musik der spænder lige fra Sommer i Tyrol, klassiske danske melodigrandprix vindere til to af Kim Larsens kendte sange og meget mere.

Filmmusik

Orkestret vil heller ikke snyde tilhørerne for filmmelodier. Mange kan sikkert også huske serien North and South og titelmelodien til krigsfilmen om D-dag, The Longest Day, for ikke at tale om 60’ernes og 70’ernes spaghettiwesterns. Det er den italienske filmkomponist Enrico Morricone, der har komponeret musik til disse westerns. Det skriver orkesteret i en pressemeddelelse.

Der bliver en lille pause, hvor orkestret byder på kaffe og småkager. Her bliver der mulighed for en lille snak med orkestermedlemmerne, så hvis tilhørerne selv har lyst eller kender en, der har lyst til at spille med, kan man høre nærmere.

/pm

Publiceret 02 November 2019 16:00