Morten Pape. Foto: Les Kaner

Morten Pape. Foto: Les Kaner les kaner

Forfatteraften med Morten Pape

Tirsdag 22. oktober er der årets sidste forfatterforedrag i Nivå

Fredensborg Kommunes kulturudvalg indbyder til deres sidste årlige forfatterforedrag. Det sker tirsdag den 22. oktober på Nivå Bibliotek kl. 19-21, hvor forfatteren Morten Pape kommer og fortæller om sin roman Guds bedste børn, der udkom sidste år. Bogen er en skildring af unge på kanten af samfundet – svigtet af omverdenen, fortabt i systemet, overladt til deres egen vrede. Den har i foråret fået DR’s romanpris – en pris der gives til en bog, der har leveret en læseoplevelse i særklasse.

Morten Pape er et af Danmarks nye populære unge forfatternavne. Han debuterede i 2015 med romanen Planen, som er en autobiografisk roman, hvor man følger hovedpersonens/forfatterens barndom og ungdom i Urbanplanen på Amager. Han fik Bogforums Debutantpris for denne.

Denne forfatteraften er en del af Kulturudvalget i Fredensborg Kommunens foredragsrække, hvor der bliver sat fokus på litteraturen ved at indbyde anerkendte, danske forfattere til at fortælle om deres forfatterskab.

Arrangementet koster 50 kr., og billetter kan købes via Fredensborg Kommunes hjemmeside på: www.fredensborg.dk/forfatteraftener eller på et af bibliotekerne i Fredensborg Kommune.

/pm

Publiceret 16 October 2019 08:00