Kokkedal-borger og chefkonsulent i Rambølls division for energisystemer Henrik Rindom Voigt kan fejre 40 års jubilæum 8. oktober. Pressefoto

Kokkedal-borger og chefkonsulent i Rambølls division for energisystemer Henrik Rindom Voigt kan fejre 40 års jubilæum 8. oktober. Pressefoto

Henrik Rindom Voigt fejrer 40 års jubilæum

Tirsdag kan chefkonsulent fra Kokkedal fejre 40-års jubilæum hos Rambøll

Henrik Rindom Voigt, Kokkedal, chefkonsulent i Rambølls division for energisystemer, kan tirsdag 8. oktober fejre 40-års jubilæum hos Rambøll.

Henrik Rindom Voigt er en anerkendt ekspert inden for fjernvarme og har i alle årene beskæftiget sig med projektering og anlæg af fjernvarme i form af større transmissions- og fordelingssystemer, vekslerstationer og spidslastanlæg.

I de senere år har han opbygget stor erfaring med renovering af fjernvarmenet, mens de er i drift, ombygning af centraler, og renovering og nyanlæg af ventilationssystemer.

Blandt de projekter, som Henrik har arbejdet på, er Centralkommunernes Transmissionsnet, hvor han har været projektmedarbejder samt tilsynsførende og byggeleder i en lang årrække og stadig bidrager med sin ekspertise.

For Vestforbrænding har han som projektleder været med til at etablere og stået i spidsen for byggeledelse og tilsyn under udbygning af selskabets fjernvarmedistributionsnet.

Privat bor han med Annette i Kokkedal.

jesl

Publiceret 07 October 2019 06:00