Fredag fra kl. 12-14 er der aktiviteter for unge på Bølgepladsen ved Kokkedal Skole.

Fredag fra kl. 12-14 er der aktiviteter for unge på Bølgepladsen ved Kokkedal Skole. Arkivfoto: AdobeStock.com

Pop-up-klub åbner fredag

Byder kl. 12-14 på aktiviteter for unge på Bølgepladsen ved Kokkedal Skole

aktiviteter Ungfredensborg inviterer til stor åbningsfest af deres nye pop-up-klub for alle kommunens unge fredag 20. september kl. 12-14 på Bølgepladsen foran Kokkedal Skole.

Dagen markeres med diverse streetarrangementer på pladsen, hvor Kronborg Knights, Hørsholm Basket samt L.O.W Academy viser tricks med bolde, rulleskøjter, løbehjul og skateboards.

Pop-up-klubben har aktiviteter mandag til fredag kl. 14-17. Her sættes der gang i diverse streetgames og social hygge på Bølgepladsen for alle unge i alderen 13-17 år fra Fredensborg Kommune.

Flere rum til de unge

På sigt ønsker Ungfredensborg at der pop-up klubber på flere af de områder, hvor de unges ønsker og interesser kan favnes på bedste vis.

I første omgang er Bølgepladsen i centrum, da der er mulighed for basket, fodbold, rulleskøjteløb, løbehjul, skateboardramper, afslapning under træerne og meget mere.

Den almene klubform og ungdomskultur er konstant under forandring og det forsøges at favne denne gennem det nye tilbud.

Ungfredensborg ønsker med den nye klubform at styrke de unges sociale relationer og fællesskab samt skabe et rum, hvor de unge kan udfolde deres fritidsinteresser og har et fælles sted at mødes med andre unge.

Forarbejde af 7. årgang

I uge 36 har 7. årgang på Kokkedal Skole arbejdet med at videreudvikle pop-up klubben herunder navn til pop-up klubben, lokation, budget og udvikling af logo.

Og på fredag kan man så på Bølgepladsen opleve 7. årgangs refleksioner og input afspejle sig i arrangementet.

Formand for børne- og skoleudvalget Per Frost Henriksen klipper den røde snor og byder velkommen, hvorefter der vil være fri leg blandt de forskellige streetevents og is til børn og unge. Alle er velkomne til at deltage.

jesl

Publiceret 15 September 2019 06:00