Flemming Rose har gennem de seneste 10 år etableret sig som en førende stemme i den internationale debat om ytringsfrihed. Pressefoto

Flemming Rose har gennem de seneste 10 år etableret sig som en førende stemme i den internationale debat om ytringsfrihed. Pressefoto

Flemming Rose om ytringsfrihedens vilkår

19. september er der foredrag på biblioteket i Humlebæk

'Ytringsfrihed i en globaliseret verden' lyder overskriften, når Flemming Rose holder foredrag på Humlebæk Bibliotek torsdag 19. september kl. 19-21.

Mange kender Flemming Rose fra hans tid som kulturredaktør og udlandsredaktør på Jyllands-Posten og hans markante rolle i Muhammed-krisen. Flemming Rose har gennem de seneste 10 år etableret sig som en førende stemme i den internationale debat om ytringsfrihed og har skrevet flere bøger om sin personlige kamp.

Han har været nomineret til Nobels fredspris og Cavling-prisen og har modtaget Milton Friedman prisen på 250.000 dollars for sit store arbejde med ytringsfrihed.

Foredraget kommer til at handle om nogle af de dilemmaer, man står over for, når man skal håndtere ytringsfriheden i en digital verden uden grænser og i en verden, hvor mennesker bevæger sig over grænser i et omfang i et tempo, som ikke er set før i verdenshistorien.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og debattere. Tilmelding på www.lofkurser.dk.

jesl

Publiceret 11 September 2019 07:00