Fællessang i Humlebæk:

Norden synger sammen

Lørdag er der fællessang på biblioteket i Humlebæk

Foreningen Nordens Fredensborg Lokalafdeling afholder ligesom mange andre i Norden en aften med fællessang. Det foregår på Humlebæk Bibliotek 7. september klokken 19.00.

"2019 markerer 100-året for stiftelsen af Foreningerne Norden, og for at fejre jubilæet vil Aarhus Festuge og Foreningerne Norden samle folk i hele Norden via sang. Lørdag 7. september kl. 20.00 samles nogle af Nordens bedste kor i Aarhus for at medvirke i en storslået koncert, der både indeholder korsang på højeste niveau og fællessang for hele Norden. Koncerten transmitteres via livestream direkte fra Aarhus og ud til kulturhuse, biografer og storskærme over hele Norden, hvor Foreningen Nordens lokalafdelinger i samarbejde med lokale kor- og kulturaktører har etableret samlinger, hvor alle kan møde op og synge med på dét, der formentlig bliver den største nordiske fællessang nogensinde," skriver Foreningen Norden i en pressemeddelelse.

Inden transmissionen af korkoncerten i Århus spiller Peter Brandt en stribe nordiske sange. Kom og vær med til at hylde Norden sammen med andre Norden-venner. Det er gratis at deltage, men man skal tilmelde sig til Lisa Juhler på lisajuhler@gmail.com.

Publiceret 06 September 2019 06:00