Filmen ”Ternet Ninja” er en af de film, som man kan se på filmklubben Humlebien. Pressefoto

Filmen ”Ternet Ninja” er en af de film, som man kan se på filmklubben Humlebien. Pressefoto

Filmklubben Humlebien starter ny sæson

Så er otte film til de lokale børn og unge klar til at blive set

I Humlebiens sæson 2019/2020 vises otte film på lørdage fra september til april for børn i alderen 6 til 10 år og 11 til 15 år i Humle Bio. Det koster 200 kroner for hele sæsonen og tilmelding starter torsdag 22. august klokken 8.00. Der er tre hold for de 6 til 10-årige og et hold for de 11 til 15 årige.

De 6 til 10-årige vil blandt andet kunne opleve film med ræve, bier, fugle og drager – men også med lego-klodser. Det er film med titler som ”Den store stygge ræv –og alle hans venner”, Bien Maja på nye eventyr”, ”Pjuske flyver fra reden”, ”Sådan træner du din drage 3” og ”Lego-filmen 2”. Endelig er der også en julefilm på programmet, der hedder ”Julemandens datter”.

De 11 til 15-årige kan se film som den danske film ”Ternet Ninja” og”Hacker”, om den 15-årige Benjamin, der pludselig er blandet ind i en lidt for spændende historie med Forsvarets Efterretningstjeneste. Iqbal oplever også spændende ting i Indien i ”Iqbal og den indiske juvel”. Et par danske fantasy-film er også på programmet for de store. Mange kender "Skammerens datter" og "Vildheks" fra bøgerne af samme navn. Nu viser filmklubben fortsættelsen af "Skammerens datter" ”Slangens gave”.

Læs mere på www.filmklubben-humlebien.dk.

Publiceret 12 August 2019 09:00