Cirkus Baldoni gæster Fredensborg og Nivå 20. august og 21. august. Pressefoto

Cirkus Baldoni gæster Fredensborg og Nivå 20. august og 21. august. Pressefoto

Cirkus Baldoni kommer til Fredensborg og Nivå

20. og 21. august kan du opleve Cirkus Baldoni

Underholdning Cirkus Baldoni glæder sig til, at byde velkommen til sæson nummer 17, når de gæster Fredensborg og Nivå. Det sker 20. august kl. 17.00 i Fredensborg på Cirkuspladsen på Kastanievej 16 og 21. august kl. 17.00 i Nivå ved centret.

"Årets forestilling står i flyvningens tegn. Cirkus Baldoni´s direktør har en meget stor passion for flyvning og er selv en erfaren pilot. Denne passion ønsker han at dele med sit publikum. Cirkus Baldoni har derfor valgt at kalde årets forestilling for Højt at flyve.. Men bestemt ikke dybt at falde, for i årets forestilling skal I opleve en palet fuld af fantastiske artister specielt udvalgt til at give Jer kære publikum, en oplevelse i absolut særklasse," skriver Cirkus Baldoni i en pressemeddelelse.

Blandt årets numre kan man møde en linedanserinde fra Japan, fra Tjekkiet en jonglør, og fra Texas skal gæsterne opleve et nervepirrende lasso og knivkaster nummer. Fra den grønne ø Irland kan man opleve en riverdansende fodjonglør.

"Årets klovnerier står vores lidt håbløse men hyldende morsomme steward Paczo for. Luftkaptajn Baldoni vil naturligvis ikke kunne gennemføre denne rejse uden sin tro følgesvend og copilot Leonardo. Som altid mine damer og herre, så bliver det værre og værre. Så sæt Jer tilbage, spænd sikkerhedsbælterne og tag med på en flyvetur I aldrig har oplevet lignende," står der i pressemeddelelsen.

Billetter

Et af Cirkus Baldoni kendetegn er, at når forestillingen er slut, står alle artister og siger farvel og på gensyn til publikum. Man kan reserver og købe billetter med mere på www.baldoni.dk eller på ebillet.dk.

Kapp

Publiceret 11 August 2019 10:00