Gratis familiekoncert med Silja Okking, Benjamin Koppel og Kaspar Jolin på museumscafeens terrasse.

Gratis familiekoncert med Silja Okking, Benjamin Koppel og Kaspar Jolin på museumscafeens terrasse.

Familiedag på Nivaagaard

Aktiv familiedag på museet med opgravning af mursten og koncert på terrassen

Sommeren går på hæld, og på Nivaagaard Malerisamling lyder startskuddet til efterårets store lokale kunstprojekt omkring skulpturen ’Jordhund’. Det fejres med en familiedag på museet og i Ringovnen - og afsluttes med et hyggeligt brag af en gratis familiekoncert med Silja Okking, Benjamin Koppel og Kaspar Jolin på museumscafeens terrasse.

Det foregår lørdag 17. august - programmet kan ses på nivaagaard.dk

Skulpturen ’Jordhund’ skabes henover efteråret af billedkunstner Anja Franke. Værkets hovedbestanddel er gamle, defekte mursten fra det lokale teglværk. De skal findes på ’Store gravedag’ 17. august, hvor børn og voksne fra Nivå kan grave de gamle mursten op af jorden omkring Nivaagaard Teglværks Ringovn. Når murstenene er fundet, indsamles de på Nivaagaards Malerisamling, og Anja Franke begynder sit arbejde med opførelsen af værket.

Kom og vær med til 'Store gravedag' med billedkunstner Anja Franke, tag et spadestik ned i lokalhistorien og giv dit eget bidrag til kunstprojektet. Dagen afsluttes med familiekoncert med Silja Okking, Benjamin Koppel og Kaspar Jolin, mens cafeen serverer aftenens ret til fællesspisning.

CV

Publiceret 10 August 2019 10:00