Nu kan du træne hele døgnet i Letsmove. Pressefoto

Nu kan du træne hele døgnet i Letsmove. Pressefoto

Nyt fitnesscenter åbner i Hulmebæk:

Her kan du træne døgnet rundt

Som noget nyt kan du nu træne 24 timer i døgnet alle årets 365 dage hos Letsmove.

Erhverv Nu er det muligt at træne hele tiden i Letsmove i Humlebæk.

"Som noget helt nyt vil der åbent 24 timer i døgnet, alle årets 365 dage, altså 24-7-365, hvilket ikke er muligt andre steder i området. Og det gør vi for at hjælpe en helt særlig gruppe af mennesker, da udviklingen i vores samfund går imod at flere og flere arbejder på skæve tidspunkter og gerne vil have muligheden for at træne efterfølgende. Der har helt sikkert været et hul, som vi nu lukker, ved at give kunderne den mulighed," forklarer Jan Martin Hansen ifølge en pressemeddelelse fra Letsmove. Jan Martin Hansen driver sammen med sin kone Helle Birgitte Hansen og det 32 personer store team centret.

Letsmove ligger i Humelbæk Center, og Letsmove overtog et nye lejemål 1. april og har bygget om og indrettet hen over sommeren. Sammen med de nye maskiner har hele forvandlingen af lokalet kostet omkring 1.400.000 kroner.

Letsmove åbnede i foråret 2010 og har siden haft gevaldigt vokseværk. Letsmove er et selvstændig Fitnesscenter, og derfor ikke er en del af nogle af de store landsdækkende kæder.

Kapp

Publiceret 09 August 2019 10:32