Lokal ildsjæl indstillet til hæderspris

Susanne Nørgaard fra Grønholt er indstillet til Fællesskabsprisen.

Danmark er fyldt med mennesker, der hver dag styrker fællesskabet. Vi kender dem alle: kollegaen, der spreder glæde, læreren, der gør en ekstra indsats for sine elever eller den frivillige, der gør det endnu mere værdifuldt at samles om en fælles sag. En af dem er Susanne Nørgaard fra Grønholt, der er indstillet til Fællesskabsprisen.

"Fællesskabsprisen hylder hverdagens mange oversete helte, der udgør velfærdssamfundets usynlige bærende søjler, og som gør en ekstraordinær forskel for fællesskabet. Siden 2014 har prisen arbejdet for at finde og anerkende de mennesker og projekter, der bidrager til at styrke fællesskabet. I 2019 bliver det således sjette gang, at Fællesskabsprisen skal uddeles," skriver Firmaidræt Hillerød i en pressemeddelelse.

Det er Firmaidræt Hillerød, der har indstillet Susanne Nørgaard, som i mange år har spredt glæde i foreningen gennem et forrygende engagement for at samle foreningen – både med sportslige aktiviteter og sociale tilbud og nu også med en ”Frivilligklub”, der har som hovedopgave at genere frivillige hænder.

Publiceret 16 July 2019 08:00