Så er der sommerbilledskole på Louisiana for børn og unge. Pressefoto

Så er der sommerbilledskole på Louisiana for børn og unge. Pressefoto

Billedskole og sommer på Louisiana

Louisiana inviterer til sommerbilledskole for børn og unge i juli

Sommer Tegning, maleri, skulptur og grafisk tryk - det kan du lave på Louisiana sommerbilledskole for børn og unge.

Sommerbilledskolen har fokus på udstillingerne Louisiana on Paper. Birgit Jürgenssen. Ich Bin., Pipilotti Rist – Åbn min lysning, Homeless Souls – og What are you looking at? med udvalgte værker fra museets samling.

Den begynder 2. juli og er for børn og unge mellem 4 og 15 år. Der er ugentlige forløb med hold inddelt efter alder. Hver dag indledes med introduktion til dagens emne. Man ser sammen på de værker, man skal beskæftige sig med og går derefter i værkstedet. Her arbejder man med utraditionelle materialer og teknikker – med farver, former og fortællinger i tegning, maleri, i skulptur og grafisk tryk. Sommerbilledskolen ledes af Louisianas kunstformidlere, og undervisningen foregår både udenfor og indenfor.

Der er følgende billeskolenhold: tirsdag 2. juli (uge 27) for de 7-10-årige. tirsdag 9. juli (uge 28) for de 11-15-årige. tirsdag 16. juli (uge 29) for de 7-10-årige, tirsdag 23. juli (uge 30) for de 7-10-årige og tirsdag 30. juli (uge 31) for de 4-6-årige. Tilmelding og information på www.louisiana.dk.

Kapp

Publiceret 28 June 2019 09:00