Med Erik Sten Andersen i spidsen har Humlebæk-virksomheden skiftet fokus til nye digitale produkter. Pressefoto

Med Erik Sten Andersen i spidsen har Humlebæk-virksomheden skiftet fokus til nye digitale produkter. Pressefoto

Andertech fylder 35 år med stærkt digitalt fokus

Humlebæk-virksomheden har etableret en af Nordens største 3D-printfarme

erhverv Som nyuddannet plastingeniør grundlagde Erik Sten Andersen i 1984 Humlebæk-virksomheden Andertech, en agenturforretning med fokus på udstyr og maskiner til den danske og nordiske plastindustri.

I 2006 sendte Erik Sten Andersen sig selv på tidlig pension som 50-årig.

"Det var sjovt, men efter fem år blev jeg træt af at 'lave ingenting'. Som 55-årig vendte jeg retur til Andertech og besluttede at skifte fokus i virksomheden. Vi ville udnytte alt det, vi havde lært som projektorienteret ingeniørvirksomhed og føre den viden over i nye, standardiserede og skalerbare produkter rettet mod verdensmarkedet," fortæller Erik Sten Andersen i en pressemeddelelse fra Andertech.

Nu satser Andertech, der 1. juli fejrer 35 år, på nye digitale produkter og ydelser. Ikke mindst har Andertech etableret en af Nordens største 3D-printfarme, hvor 60 printere står på rad og række og producerer på livet løs.

Direktøren for den 18 mand store virksomhed i Humlebæks industrikvarter forventer, at 50 procent af virksomhedens indtjening i 2021/22 skabes på basis af nye digitale produkter og ydelser.

jesl

Publiceret 24 June 2019 08:00