Det er fællesværket med blandt andre, Karoline de la Motte, der inviterer interesserede til en arbejdsdag i Nivå. Arkivfoto: Peter Mailand

Det er fællesværket med blandt andre, Karoline de la Motte, der inviterer interesserede til en arbejdsdag i Nivå. Arkivfoto: Peter Mailand

Giv en hånd med at bygge Nivås nye byrum

Lørdag er der arbejdsdag i Nivå

Nivå får snart et nyt midlertidigt byrum, hvor man skal hygge, lege og teste, hvilke aktiviteter, der kan blive til traditioner.

Først skal byrummet bygges, og det vil Fællesværket og Fremtidens Nivå Bymidte gerne have hjælp til. Derfor holder man arbejdsdag i Nivå Bymidte 25. maj.

Kan man af den ene eller anden grund ikke hjælpe til med bygge, er man velkommen til at komme forbi og hygge alligevel. Der er lækker musik, god stemning og forhåbentlig sol, lyder det fra arrangørerne.

Det midlertidige byrum skal teste, hvilke aktiviteter, der kan blive til tradition. Og hvordan foreninger, klubber og offentlige funktioner, sammen kan bringe liv i offentlige rum. En række af Nivås foreninger, organisationer og klubber har været med i udviklingen af det nye samlingssted.

Kl. 10-10.30 er der velkomst og introduktion til opgaven, hvorefter man deles i teams og bygger til cirka 15.30 - med frokostpause 12.30-12.30.

Opgaverne er afgrænsede, der er sørget for for værktøj, materialer og forplejning.

Tilmelding via email: chmj@fredensborg.dk.

jesl

Publiceret 19 May 2019 10:00