Copenhagen Phil giver koncert 16. januar i Nivå. Pressefoto

Copenhagen Phil giver koncert 16. januar i Nivå. Pressefoto

Nytårskoncert i hallen

Copenhagen Phil giver nytårskoncert NKK Hallen i Nivå

De mange klassiske musikere i Copenhagen Phil fejrer nytåret på festligste vis 16. januar kl. 19.30 i Nivå, når de traditionen tro turnerer rundt på Sjælland for at ønske godt nytår, og igen lægger de vejen forbi NKK Hallen. Denne gang er Signe Asmussen og Bobo Moreno i front for det store orkester til et farvel til 2018 og en markering af det nye år med en skøn blanding af klassisk musik i den absolut mest charmerende ende.

Til koncerten den 16. januar kan publikum opleve et fornøjeligt miks af klassikere lige fra Gershwins ”Porgy & Bess”, Bernsteins ”West Side Story”, Buena Vista Social Club, Gades ”Tango Jalousie” og Strauss’ ”Flagermusen” til nytårs highlights fra det klassiske repertoire.

Masser af kulør

Hele herligheden får ekstra kulør, når orkestret spiller medleyet ”Absolute Copenhagen Phil” med musikalske smagsprøver fra kommende koncerter – et medley, hvor musikerne selv har været i gang med saksen for at klippe noder fra hinanden og sætte dem sammen til et helt nyt potpourri.

Koncerten arrangeres af Fredensborg Kommune. Billetter kan købes på www.fredensborgmusikskole.dk samt www.fredensborgbibliotekerne.dk/arrrangementer.

Publiceret 07 January 2019 06:00