Arkivfoto: Louisiana

Arkivfoto: Louisiana

Måneskin, månemyter og himmelrum på museet

Efteråret er fyldt med aktiviteter for børn på Louisiana

Efterårsferie Efterårsferien i Louisiana Børnehus byder på værksteder, familieomvisning og udstillingerne "Månen fra den indre verden til det ydre rum" og "Arkitekturens værksteder" fra 13. til 21. oktober

"Månen er myter og mystik – månen er poesi, månen er videnskab – og nu er månen landet på Louisiana med en mangfoldighed af værker, over 200 indenfor videnskab, billedkunst, installationer, film, musik, videoer og virtual reality – en fortælling med mange kapitler," skriver Louisiana i en pressemeddelelse.

Og udstillingen "Månen - Fra den indre verden til det ydre rum" har sammen med den anden udstilling i serien "Arkitekturens Værksteder", inspireret Louisiana Børnehus til efterårsferiens aktiviteter fra lørdag 13. til og med søndag 21. oktober undtagen mandag.

I børnehuset kan man blandt andet maler sin egen forestilling af månen, med limpistol bygge sin rumraket, satellit eller sit hus på månen, og man kan male poetiske månebilleder og male huse.

Der er også familieomvisning på museet for de 4 til 16-årige hver dag klokken 11.30 til 12.15 og klokken 13.30 til 14.15.

Publiceret 11 October 2018 08:00