Politiets døgnrapport: Ild i tørretumbler og indbrud

Der har været flere indbrud i løbet af den seneste uges tid

INDBRUD Kl. 00.15 natten til søndag 1. december gik alarmen, da der blev knust en rude i en villa på Fasanvænget i Kokkedal. Det var ikke overblik over stjålne koster, da sagen kl. 08.50 blev anmeldt.

INDBRUD Søndag 1. december begik ukendte gerningsmænd indbrud i en villa på Blomsterager i Kokkedal. Det skete i tidsrummet fra kl. 12-22.24, hvor et vindue til soveværelset blev opbrudt. Der var intet overblik over tyvekoster, da sagen blev anmeldt.

INDBRUD Søndag 1. december blev der begået indbrud i en villa på Bogårdsvej i Humlebæk. Ved indbruddet der blve begået i tidsrummet fra klokken 16-21.09, blev et vindue til soveværelset brudt op. Der var ikke overblik over stjålne koster, da sagen blev anmeldt.

INDBRUD Smykker og en møntsamling. Det var hvad der blev stjålet ved et indbrud i en villa på Gl. Strandvej i Humlebæk. Ved indbruddet der skete fredag 29. november mellem kl. 17.30 og 22.15 blev et vindue på 1. sal brudt op.

ILD I TØRRETUMBLER Torsdag 28. november klokken 20.08 rykkede politi og brandvæsen ud til en ildebrand i en lejlighed på Teglgårdsvej i Humæebæk. Her viste det sig, at der var gået ild i en tørretumbler. Ingen mennesker kom dog til skade ved branden.

INDBRUD Onsdag 27. november blev der begået indbrud i en villa på Gammel Strandvej i Nivå. Ved indbruddet der blev begået i tidsrummet kl. 13-20 blev et vindue brudt op. Der var ikke overblik over stjålne koster, da sagen blev anmeldt.

INDBRUD Smykker og sølvtøj. Det var udbyttet fra et indbrud i en villa på Gammel Strandvej i Nivå. Ved indbryddet der skete onsdag 27. november i tidsrummet mellem klokken 13-17, blev et vindue til stuen brudt op.

INDBRUD Tirsdag 26. november blev der begået indbrud i en villa på Kastanievej i Fredensborg. Ved indbruddet der skete mellem kl. 12 - 18.35 blev et vindue brudt op. Der var ikke overblik over stjålne koster, da sagen blev anmeldt.

Kilde: Nordsjællands Politi

Publiceret 03 December 2019 05:00