Arkivfoto: Peter Mailand

Arkivfoto: Peter Mailand

Politiets døgnrapport: Smykker stjålet ved flere indbrud

I løbet af den seneste uge er der blevet begået flere indbrud i Kokkedal

INDBRUD Smykker og ellers intet overblik. Det er den foreløbige melding om tyvekosterne fra et indbrud på Hjortevænget i Kokkedal. Ved indbruddet der skete søndag 24. november mellem kl. 20 og 22.15 blev en terrassedør brudt op.

INDBRUD Sølvtøj og en computer. Det er, hvad der blev stjålet fra et indbrud i en villa i Nivåpark i Nivå. Det er endnu ikke klart hvordan gerningsmanden er kommet ind under indbruddet, der skete søndag 24. november mellem kl. 10 og 20.

INDBRUD Smykker. Det var udbyttet fra et indbrud på Fasanvænget i Kokkedal. Ved indbruddet der skete i tidsrummet mellem lørdag 23. november kl. 13 og 15.30 blev et vindue til soveværelset brudt op. Udover smykkerne er der ikke overblik over stjålne koster.

INDBRUD Smykker og ure blev i fredag stjålet fra en villa på Frederikkevej i Humlebæk. Ved indbruddet der skete mellem fredag 22. november kl. 08.00 og lørdag 23. november kl. 00.25 blev et vindue til soveværelset på 1. sal aflistet.

INDBRUD En bærbar computer og en pung med diverse kort. Det var udbyttet fra et indbrud i en villa på Fasanvænget i Kokkedal. Ved indbruddet der stete torsdag 21. november mellem klokken 16.30 og 2020 blev et vindue brudt op.

INDBRUDSFORSØG Torsdag 21. november forsøgte ukendte gerningsmænd at bryde et vindue op til en villa på Fasanvænget i Kokkedal. Det lykkedes dog ikke. Indbrudsforsøget skete mellem kl. 16.30 og 19.30.

Kilde: Nordsjællands Politi

Publiceret 25 November 2019 11:07