Politiets døgnrapport: Indbrud, tyverier og en 70-årig der forsøgte at 'planke' Louisiana

Der har været adskillige indbrud indenfor kommunegrænsen i løbet af den seneste uge

ANHOLDT VED MUSEUM En 70-årig mand fra Århus området, blev sønndag anholdt ved Louisiana i Humlebæk. Det skete klokken 10.58, efter den 70-årige havde forsøgt at komme ind på museet uden at betale. Manden havde fundt en stige i nærheden og forsøgte at tilsnige sig gratis adgang til Louisiana ved kravle over og 'planke' hegnet. En patrulje blev sendt til museet, hvor manden blev anholdt på stedet. Manden forklarede patruljen, at han var meget kunstinteresseret, men at han ikke havde penge til at betale for indgangen. Den 70-årige mand er nu sigtet efter straffelovens paragraf 298 stk. 4.

KØRSEL I PÅVIRKET TILSTAND Søndag 17. november kl. 08.44 blev en 23-årig mandlig bilist fra Sydvestsjælland standset og kontrolleret på Teglgårdsvej i Humlebæk. Her fik han narkometeret til at slå ud for cannabis, og han blev derfor sigtet efter færdselslovens bestemmelser. En blodprøve skal nu fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

TYVERI En taske med kontanter og kreditkort blev torsdag 14. november stjålet fra en villa på Dannevang i Fredensborg. Det skete mens én af husets beboere var hjemme og hovedøren var ulåst.

INDBRUD Smykker blev fredag 15. november stjålet fra en villa på Kystvej i Humlebæk. Indbruddet skete mellem kl. 15 og 22.30.

INDBRUD Lørdag 16. november kl. 16 gik alarmen, da der blev begået et indbrud i en villa på Båstrupvej i Fredensborg. Ved indbruddet blev en terrassedør brudt op. Der var endnu ikke overblik over stjålne koster, da sagen blev anmeldt.

INDBRUD I weekenden blev der begået indbrud i en villa på Vilhelmsro i Fredensborg. Ved indbruddet blev et vindue brudt op, men der var ikke overblik over stjålne koster, da sagen blev anmeldt.

INDBRUD Smykker, sølvtøj og en computer. Det var udbyttet fra et indbrud i en villa på Kastanievej i Fredensborg. Det er uklart, hvordan gerningsmanden er kommet ind i huset ved indbruddet der blev begået søndag 17. november mellem kl. 14.30 til 17.

TYVERI Torsdag 14. november kl. 19.50 anmeldte en 55-årig kvinde fra Humlebæk, at hun havde fået stjålet sin pung fra sin taske, og at det formentlig var sket, imens hun havde kørt med kystbanetoget, idet hun med sikkerhed havde sin pung i sin taske, da hun steg på toget, og at den nu var væk, da hun kiggede i sin taske kort efter, hun var stået af toget på Humlebæk Station.

INDBRUD Torsdag 14. november blev der begået indbrud i en villa på Sølyst Strandpark i Nivå. Ved indbruddet blev en terrassesør brudt op, der var dog intet overblik over stjålne koster da sagen blev anmeldt kl. 17.20.

BESIDDELSE AF HASH En patrulje konstaterede torsdag 14. november klokken 00.38, at der lugtede af hash fra et køretøj, som holdt parkeret på Niverød Kongevej. Patruljen henvendte sig derfor til personerne, som sad i bilen, og visiterede dem. Den ene af passagerne i bilen, en 22-årig mand fra lokalområdet, blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

TYVERI Tirsdag 12. november kl. 10.46 anmeldte en 80-årig kvinde fra Fredensborg, at hun mandag omkring middag havde fået stjålet sin pung, der lå i hendes taske, mens hun befandt sig i Superbrugsen i Fredensborg.

Kilde: Nordsjællands Politi

Publiceret 19 November 2019 07:00