Arkivfoto: Peter Mailand

Arkivfoto: Peter Mailand

Politiets døgnrapport: Butikstyveri, narkokørsel, og indbrud

I løbet af den seneste uge har der været indbrud flere steder indenfor kommunegrænsen

INDBRUD Ure. Det var udbyttet fra et indbrud i en villa på Plantagevej Fredensborg. Ved indbruddet der blev begået mandag 7. oktober mellem kl. 14.30 og 18.30 Blev en hoveddør brudt op.

INDBRUDSFORSØG Lørdag 5. oktober forsøgte ukendte gerningsmænd at bryde ind i en lejlighed i Nivåhøj i Nivå. Det skete i tidsrummet fra kl. 7.45 til 19.30, hvor de forsøgte at bryde en lås i en hovedør op.

INDBRUD I sidste uge blev der begået indbrud i en villa på Kildevænget i Fredensborg. Det skete i tidsrummet fra onsdag 2. oktober kl. 9 til fredag 4. oktober kl. 12, hvor en hoveddør til villaen blev brudt op. Der var intet overblik over stjålne koster, da sagen blev anmeldt.

NARKOKØRSEL Det gik helt galt for en 35-årig mand fra Helsingør, der onsdag 2. oktober blev stoppet af en politiet på Helsingørsvej i Fredensborg klokken 14.15. Det viste sig at manden var påvirket af euforiserende stoffer, da han kørte bil, hvilket han blev sigtet for. Desuden kørte han bil selvom han tidligere er blevet frakendt kørekortet, hvilket han også blev sigtet for.

KØRSEL UDEN FØRERRET En 27-årig mand fra Nivå blev onsdag 2. oktober klokken 19.13 standset, da han kom kørende i Islandshøjparken. Her viste det sig, at manden tidligere havde fået kørselsforbud og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

ULYKKE En 81-årig kvinde fra Fredensborg påkørte mandag 30. september klokken 14.36 en 58-årig kvinde fra Kvistgård, som kom gående ad Humlebækvej i Fredensborg. Den 58-årige måtte efterfølgende køres på hospitalet.

INDBRUD Sølvtøj og smykker. Det var, hvad der i weekenden blev stjålet fra en lejlighed på Ida Tesdorpfsvej i Humlebæk. Ved indbruddet der skete i tidsrummet mellem lørdag 26. september kl. 18.30 og søndag 27. september kl. 14.20 blev en havedør brudt op.

INDBRUD Rattet fra flere biler blev i weekenden stjålet. Det skete da ukendte gerningsmænd brød ind i bilerne, der stod ved Autohuset Hørsholm i Kokkedal Industripark. Ved indbruddet der skete i tidsrummet mellem lørdag 26. september klokken 18.00 og søndag 27. september klokken 10.15 blev sideruderne knust. Tyverierne blev anmeldt søndag klokken 10.46.

BUTIKSTYVERI En mindreårig butikstyv fra lokalområdet blev onsdag 25. september klokken 10.50 taget på fersk gerning, da han i Fakta forsøgte at stjæle varer for et småbeløb. En patrulje blev sendt til stedet, hvor den mindreåriges forældre i mellemtiden også var ankommet, og det blev til en god snak imellem butikstyven, forældrene og patruljen.

GRAFFITTI Onsdag 25. september klokken 18.16 blev to unge mænd set da de var i færd med at male graffiti ved vendesporet på Nivå Station. Desuden havde de stået i vejen for et tog, som måtte give lyd til de to personer, før de løb fra sporet, så toget kunne komme forbi. Nordsjællands Politi efterlyser de to graffittimalere, der beskrives som A: ca. 20 år. Iført mørkeblåt tøj. Medbragte gul Netto-pose. B: ca. 20 år. Iført sort tøj. Medbragte gul Netto-pose.

INDBRUD Onsdag 25. september blev der begået et indbrud i en villa på Bygvænget i Kokkedal. Ved indbruddet der skete i løbet af dagtimerne, blev en dør brudt op, muligvis med værktøj fundet på adressen. Kosterne var endnu ikke opgjort, da sagen blev anmeldt.

Kilde: Nordsjællands Politi

Publiceret 08 October 2019 09:24