Arkivfoto: Peter Mailand

Arkivfoto: Peter Mailand

Politiets døgnrapport:

Smykker og kontanter stjålet ved flere villaindbrud

I løbet af den seneste uge har der været indbrud adskillige steder indenfor kommunegrænsen

INDBRUD Smykker og kontanter blev i løbet af den seneste uge stjålet fra et pengeskab i en villa på Fyrrevej i Fredensborg. Ved indbruddet, der skete mellem 12. september klokken 13 og 17. september kl. 18.20, blev et vindue til soveværelset brudt op.

INDBRUD I løbet af den sidste uge blev der begået et indbrud i en villa på Kirkeleddet i Fredensborg. Ved indbruddet der er sket i tidsrummet fra torsdag 12. september til tirsdag 17. september blev et vindue til soveværelset brudt op. Det var udmiddeltbart intet stjålet, da sagen blev anmeldt til politiet.

INDBRUD I VAREVOGN To sæder og et loftspanel blev natten til mandag 16. september stjålet fra varebil der holdt parkeret på Præstemosevej i Fredensborg. Ved indbruddet, der skete mellem søndag 15. september klokken 18.00 og mandag 16 september klokken 08.00, kom tyven ind i bilen ved at bryde en fordør op.

INDBRUD Smykker. Det var, hvad der blev stjålet ved et indbrud i en villa på Lillevangsvej i Fredensborg. Ved indbruddet der skete mellem torsdag 12. september og søndag 15. september blev et vindue til stuen brudt op.

INDBRUD En beboer på Sørupvej i Fredensborg, skræmte natten til søndag 15. september en indbrudstyv væk fra sin villa. Det skete klokken 3.17, hvor beboeren hørte lyde fra tyven, der listede rundt i huset. Da tyven opdagede beboeren forsvandt han igen. Nordsjællands Politi efterlyser tyven der beskrives som 20-30 år, almindelig af højde og bygning, lyst hår, som var kort i siderne. Iført mørk hættetrøje og mørke jeans.

INDBRUD Smykker og kontanter. Det var udbyttet fra et indbrud i en villa på Nødebohave i Fredensborg. Ved indbruddet der skete søndag aften 15. september mellem klokken 18.30 og 21.20 blev et vindue til soveværelset brudt op.

INDBRUD I weekenden blev der stjålet smykker og ure fra en villa på Langebjergvej i Humlebæk. Ved indbruddet der skete mellem lørdag 14. september og søndag 15. september blev en dør brudt op ind til et værelse.

KØRSEL UDEN KØREKORT En 25-årig mand fra København blev mandag 9. september klokken 13.25 standset, da han kom kørende ad Helsingørmotorvejen. Her blev han sigtet for at køre bil, selvom han var frakendt sit kørekort.

INDBRUD Kontanter fra et pengeskab. Det var udbyttet fra et indbrud i en villa på Bogårdsvej i Humlebæk. Det skete mandag 9. september mellem kl. 7-13.

INDBRUD Der var intet overblik over, hvad der blev stjålet under et indbrud i en villa på Hans Rostgårdsvej i Humlebæk. Det skete i tidsrummet fra torsdag 5. september til mandag 9. september, hvor en terrassedør til villaen blev brudt op.

Kilde: Nordsjællands Politi

Publiceret 18 September 2019 09:30