Natten til søndag blev en 31-årig mand skudt på åben gade i Fredensborg. Modelfoto.

Natten til søndag blev en 31-årig mand skudt på åben gade i Fredensborg. Modelfoto.

Politiet: Skudepisode i Fredensborg er enkeltstående

Nordsjællands Politi efterforsker en skudepisode natten til søndag i Fredensborg som isoleret tilfælde

Skudepisode Skudepisoden mod den 31-årige mand, der natten til søndag blev skudt i brystet på Jernbanegade i Fredensborg, har ingen relationer til andre skyderier i hovedstadsområdet.

Det oplyser Henriette Døssing, fra Nordsjællands Politi, i en mail til Uge-Nyt.

"Efterforskningen, herunder afklaring af motiv til hændelsen, er fortsat i gang. Den forurettede er en 31-årig mand fra Fredensborg, som blev ramt af et hagl, formentlig fra et luftgevær. Han har ifølge Nordsjællands Politis oplysninger ikke været i livsfare. Nordsjællands Politi mener ikke, at der er nogen grund til at antage, at hændelsen i Fredensborg kan være relateret til den seneste tids hændelser på den københavnske vestegn og efterforsker sagen fra Fredensborg som et isoleret tilfælde," skriver hun.

Ifølge Ekstra Bladet blev skudepisoden anmeldt til Nordsjællands Politi natten til søndag klokken 01.09, hvor den 31-årige netop havde forladt Café Pingo i Jernbanegade.

Det fortæller ejeren af cafeen, Mikkel Emil Nielsen, til Ekstra Bladet.

"Han havde lige forladt baren, som var ved at lukke, og var gået ud på gaden. Kort efter vendte han tilbage og råbte 'Jeg er blevet skudt. Der er nogen efter mig'," siger han til avisen.

Den 31-årige blev efterfølgende indlagt på Rigshospitalets traumecenter, hvor han gennemgik en operation. Han er nu udenfor livsfare.

Publiceret 17 September 2019 05:00