Arkivfoto:

Arkivfoto: AdobeStock.com

Politiets døgnrapport:

Narkokørsel, tyve set på gerningssted og indbrud

I løbet af den seneste uge har der være indbrud flere steder i Fredensborg Kommune

INDBRUD To smykker, to telefoner og ellers intet overblik. Det er status efter der, fredag 16. august, blev begået et indbrud i en lejlighed på Nivåhøj i Nivå. Ved indbruddet, der skete mellem kl. 10.50 og 18.30, blev en hoveddør brudt op.

INDBRUD En villaejer fik i sidste uge indbrud i sin bolig på Myremosevej i Nivå. Det skete i tidsrummet fra mandag 12. til onsdag 14 august, hvor en rude i hovedøren blev knust. Der var intet overblik over stjålne genstande, da sagen blev anmeldt.

INDBRUD I BIL Torsdag 15. august blev der stjålet to tasker fra en Volkswagen Up, der holdt parkeret på Gl. Strandvej i Humleæk. Taskerne indeholdt en pung med diverse betalingskort og kontanter, tøj, en pc og en tablet. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en siderude.

NARKOKØRSEL En 31-årig mand uden kendt adresse kom tirsdag 13. august klokken 19.54 kørende på knallert på Veksebo, hvor han blev standset af en patrulje. Her kunne et narkometer påvise, at han havde kørt knallert under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Derudover var han i besiddelse af en moderat mængde hash, hvilket han også blev sigtet for. Da der var mistanke om, at den 31-åriges knallert kunne køre mere end det tilladte, blev den konfiskeret med henblik på nærmere undersøgelse.

INDBRUDSFORSØG To unge mænd forsøgte mandag 12. august klokken 19.05 at kravle gennem et tagvindue til Lundeby på N W Gadesvej i Fredensborg. De to opgav dog deres forehavende og stak af, da de blev opdaget af en 45-årig mand fra Hillerød. De to beskrives som A: Mørkt hår, iført hvid t-shirt og muligvis sorte bukser. B: Lyst hår, iført blå trøje og blå shorts og medbringende en hvid mountainbike.

SET VED INDBRUD En mand på cykel blev mandag 12. august klokken 10.41 set i forbindelse med et indbrud i en villa i Slotsgade. Manden blev set af et vidne, der beskrev ham som værende 30-35 år, dansk af udseende, almindelig af bygning, gråt/brunt friseret tilbagestrøget hår, iført lysebrun T-shirt og jeans. Han kørte fra stedet på en grå cykel.

INDBRUD Smykker. Det var udbyttet fra et indbrud i en villa på Myremosevej i Nivå. Ved indbruddet der skete natten til mandag 12. august, kom tyven ind igennem et åbent vindue.

Kilde: Nordsjællands Politi

Publiceret 20 August 2019 08:00