Arkivfoto: Adobe Stock

Arkivfoto: Adobe Stock Adobe Stock

Politiets døgnrapport: Vold, tyveri og indbrud

I løbet af den seneste har der flere steder været indbrud i Fredensborg Kommune

KØRSEL I PÅVIRKET TILSTAND To mandlige bilister blev natten til mandag taget for at køre bil i påvirket tilstand. Det skete i Humlebæk, hvor begge bilister blev stoppet på Fredensborgvej nær rundkørslen ved Teglgårdsvej. Klokken 00.38 var det en 18-årig mandlig bilist fra Fredensborg, der standset og kontrolleret. Den 18-årige fik narkometeret til at slå ud, derfor fik den 18-årige taget en blodprøve, der skal afgøre om han var påvirket. Samtidig fandt politiet en mindre mængde hash på manden. Kort efter klokken 00.54 blev en 37-årig mandlig bilist fra Humlebæk standset og kontrolleret nær samme rundkørsel. Her blæste bilisten alkometeret op til over det tilladte, derfor fik den 37-årige også taget en blodprøve, der skal fastslå promillen.

INDBRUD Det var et kedeligt syn, som en villaejer i Fredensborg kom hjem til søndag aften. For i tidsrummet fra torsdag 25. juli til søndag 4. august har der været indbrud i villaen på Baunevænget, hvor et vindue blev brudt op. Der var ikke en opgørelse over kosterne, da sagen blev anmeldt.

FÆRDSELSUHELD Af ukendte årsager overså en 66-årig mandlig bilist fra Nivå onsdag 31. juli kl. 13.14, at en anden bilist holdt for rødt i lyskrydset Brønsholm Kongevej og Vejenbrødvej i Nivå. Manden, der kom ad Vejenbrødvej i østlig retning, kørte op bag i den holdende bil, hvor en 40-årig mand fra Nivå sad bag rattet. Efterfølgende blev den 66-årige tilset i en ambulance på grund af smerter i nakken.

INDBRUD Der blev stjålet designermøbler fra en villa på Amalievej i Humlebæk ved et indbrud begået i perioden 26. juli kl. 12 til tirsdag 30. juli kl. 15.55. Et vindue i soveværelset blev opbrudt.

FÆNGSLET FOR VOLD Mandag morgen 29. juli blev en 32-årig kvinde udsat for et voldeligt overfald af sin 26-årige kæreste fra Kokkedal. Det begyndte i en lejlighed i Kokkedal, hvor kvinden først fik tildelt lussinger og derefter knytnæveslag i ansigtet, inden den 26-årige stak en finger hårdt i hendes ene øje. Herefter blev hun tvunget med ud i en bil, og de kørte fra stedet. Undervejs blev hun slået igen og revet i håret, mens han kørte voldsomt rundt i Nivå. Her truede han med at slå hende og hendes ufødte barn ihjel. For at sætte alvor bag kørte han med høj fart mod en mur, dog uden at ramme ind i den. Den 26-årige blev efterfølgende anholdt og tirsdag fremstillet i et lukket grundlovsforhør, sigtet for vold, trusler og for at fremkalde alvorlig frygt for andres liv og helbred. Han blev varetægtsfængslet i to uger.

TYVERI FRA FORRETNING Mandag den 29. juli klokken 18.20 stjal en mand to terrassevarmere samt et spabad fra Jem & Fix ved Kokkedal Industripark. Han kørte derfra i en bil, som holdt og ventede med flere personer i. Manden beskrives som: 30-35 år, ca. 180 cm og slank. Iført skovmandsskjorte og cowboyshorts. Talte dansk.

BILTYV En 26-årig mand fra Kokkedal blev mandag 29. juli kl. 12.05 standset af en patrulje på Niverød Kongevej i Nivå, da han kørte i en brugsstjålet bil. Derudover kunne han heller ikke fremvise et gyldigt kørekort, som ikke var generhvervet, og han blev derfor sigtet for begge forhold.

INDBRUDSFORSØG En terrassedør i en villa på Baunebjergvej i Humlebæk er forsøgt brudt op i perioden mandag 22. juli kl. 15 til torsdag 25. juli kl. 15. Der er ikke tegn på, at tyven har været inde i huset.

Kilde: Nordsjællands Politi

Publiceret 05 August 2019 11:51