Knallertkørsel og spiritus er en dårlig kombination, måtte en 40-årig udlænding konstatere.

Knallertkørsel og spiritus er en dårlig kombination, måtte en 40-årig udlænding konstatere. Foto: Adobe Stock

Sket i ugen:

Tricktyv, indbrud og en fulderik på knallert

Se uddrag fra Nordsjællands Politis døgnrapport

INDBRUD To cykler og en playstation er stjålet i forbindelse med et indbrud på Rørsmosen i Nivå. Mellem fredag 12. juli kl 15 og lørdag 13. juli knuste gerningsmanden eller -mændene et vindue til et værelse med en hækkesaks der var hentet fra skur.

TRICKTYV En 85-årig kvinde i Fredensborg var fredag 12. juli omkring kl. 14.30 udsat for tricktyveri, da en yngre kvinde skaffede sig adgang til den 85-åriges lejlighed på Chrst Boeks Vej ved at udgive sig for at være hjemmehjælper og skulle gøre rent hos den ældre kvinde. Den påståede hjemmehjælper havde været i alle boligens rum for at kontrollere om der var beskidt og stjal i den forbindelse kontanter. Det drejer sig om kvinde, mellemøstlig af udseende, 25-30 år, 170-175 cm. Almindelig kropsbygning, brun i huden sort langt hår, og så havde hun en piercing af sølv på overlæben. Hun talte dansk med accent og var iført sort tøj, hvide handsker. Kvinden medbragte en sort taske.

Fuld på knallert En 40-årig udenlandsk mand blev lørdag aften standset, da han kom kørende på knallert på Humlebæk Strandvej med en promille, der var højere end den tilladte. Manden blev anholdt og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille.

INDBRUD Torsdag den 12. juli kom en beboer på Bodegårdsvej i Humlebæk, hjem og kunne konstatere at der havde været indbrud i hans villa. Ved indbruddet der skete i tidsrummet fra onsdag 11. juli kl. 19 til torsdag 12. juli kl. 17 blev et vindue brudt op. Der var ikke overblik over tyvekoster, da sagen blev anmeldt.

INDBRUD Smykker. Det var udbyttet fra et indbrud i en lejlighed på Langebjergvej i Humlebæk. Ved indbruddet der skete i tidsrummet fra søndag den 7. juli til onsdag 10 juli, blev en terrassedør brudt op.

Kilde: Nordsjællands Politi og Nordsjællands Brandvæsen

Publiceret 16 July 2019 07:00