Røg fra en grill udløste lørdag brandalarm i Kokkedal.

Røg fra en grill udløste lørdag brandalarm i Kokkedal. Foto: Adobe Stock

Politiets døgnrapport:

Røg udløste brandalarmer

I løbet af den sidste uge har brandvæsenet i flere tilfælde tilkaldt på grund af røg

BRANDALARM Nordsjællands Brandvæsen rykkede lørdag 6. juli kl. 17.18 ud til en brand på Holmegårdsvej i Kokkedal. Røg fra en grill udløste alarmen.

INDBRUD i villa på Solbakken i Nivå mellem søndag 30. juni kl. 14 og lørdag 6. juli kl. 12. Vindue var brækket op og havedøren stod åben. Færden rundt i huset. Endnu ukendt, hvad der er stjålet.

SPRITBILIST En 39-årig udenlandsk mand blev søndag 7. juli kl. 22.04 standset, da han i alkoholpåvirket tilstand kom kørende ad Toeltvej. Manden blev taget med på politistationen og fik efterfølgende taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille.

INDBRUD En ukendt gerningsmand har opbrudt et vindue i en villa på Kirkevangen i Fredensborg, mellem mandag 1. juli kl. 16 og tirsdag 2. juli kl. 16. Der var anmeldelsen ikke overblik over de stjålne genstande.

INDBRUD Natten til tirsdag 2. juli kl. 02.33 var der indbrud i en villa på Vilhelmsro i Fredensborg. Et vindue var brudt op, og via husets overvågning blev en person med lommelygte set gå rundt i huset. En patrulje kørte frem til adressen, men gerningsmanden var ikke længere i området. Ved anmeldelsen var der ikke overblik over de stjålne effekter.

NATURBRAND Mandag 1. juli kl. 17.11 rykkede Nordsjællands Brandvæsen ud til en mindre naturbrand på en skråning/grøft ved Islandshøjparken 47 i Nivå. Ilden blev slukket med højtryksspuler.

RØG Fredag 28. juni kl. 9.10 modtog Nordsjællands Brandvæsen en anmeldelse om brand og fra et kontor på Gl. Strandvej i Humlebæk. Det viste sig dog, at det var en håndværker, der havde forsøgt at fjerne maling med en varmepistol. Det skabte en del røg, men ingen brand.

Kilde: Nordsjællands Politi og Nordsjællands Brandvæsen

Publiceret 08 July 2019 11:19