Arkivfoto: Peter Mailand

Arkivfoto: Peter Mailand

Politiets døgnrapport: Hash, vold og narkokørsel

I løbet af den senesete uge har der også været flere indbrudsforsøg indenfor kommunegrænsen

INDBRUDSFORSØG i lejlighed i Nivåhøj i Nivå mellem fredag 28. juni kl. 11 og lørdag 29. juni kl. 15. Dørkarm forsøgt brudt op.

NATURBRAND På Sandvejen ved Krogerup opstod der søndag kl. 20.43 en naturbrand i et mindre område. Politiet kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at der ikke var fare for spredning, og branden blev hurtigt slukket.

NARKOKØRSEL Søndag 30. juni kl. 13.50 blev en 26-årig kvindelig bilist fra Kastrup standset og kontrolleret på Helsingørmotorvejen ved Humlebæk i nordgående retning. Det viste det sig, at kvinden ikke havde erhvervet sig retten til at føre bil, ligesom hun fik narkometeret til at slå ud for cannabis. Ved den efterfølgende visitation blev hun fundet i besiddelse af en mindre mængde hash. Hændelsen medførte i øvrigt, at bilen blev beslaglagt.

HASH En 19-årig mand fra Nivå blev mandag eftermiddag sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. Det skete i Nivå Center, hvor manden forsøgte at løbe fra en politipatrulje og i flugtforsøget smed en taske fra sig. Den 19-årige blev dog løbet op af patruljen, som kunne konstatere, at tasken indeholdt flere små salgsposer med hash samt en mobiltelefon.

VOLD En 64-årig kvinde fra Fredensborg anmeldte mandag 24. juni om eftermiddagen, at hun et kvarters tid forinden havde haft en diskussion med en mand, der havde parkeret en bil med en hund i på Museumsvej i Dronningmølle. Den 64-årige havde åbnet bagklappen på den parkerede bil, idet den efterladte hund efter hendes mening havde siddet og hevet efter vejret og manglet vand.

Efterfølgende var en mand kommet til stedet, som havde bekræftet over for kvinden, at han var ejer af hunden, og at han havde parkeret bilen. Til dette havde kvinden svaret, at manden ikke kunne tillade sig at efterlade hunden i bilen uden vand. Ifølge anmelderen fik dette manden til at gå truende hen imod hende, hvorefter han slog hende i ansigtet med knyttet hånd.

Manden beskrives som: Mand, dansk af udseende, 50-55 år, 170-175 cm høj, almindelig af bygning, hvid i huden, gråt mellemlangt hår. Talte dansk. Var iført blå t-shirt, cowboyshorts og kondisko. Nordsjællands Politi skal nu undersøge, om manden er den samme, som står som registreret ejer af bilen. Derudover hører politiet gerne fra eventuelle vidner på telefon 114, som måtte have overværet episoden.

INDBRUDFORSØG på Langebjergvej i Humlebæk søndag 23. juni mellem kl. 11.30 og 18. Anmelder oplyser, at et vindue stod helt åbent da vedkommende kom hjem, selvom det var lukket, da han/hun tog afsted. Anmelder forklarede, at der ingen tegn var på indstigning, opbrudsmærker eller lignende. Koster: ingen. Spor: Ingen. Ingen mistanke.

Kilde: Nordsjællands Politi

Publiceret 02 July 2019 07:00