Politiets døgnrapport: Tricktyverier og ildebrand

I løbet af den seneste uge har indbrudstyve være på spil flere steder indenfor kommunegrænsen

UHELD Søndag 16. juni kl. 13.38 kørte to biler sammen på Fredensborg Kongevej ved Fredtoftevej. En bilist ville svinge til venstre ad Fredtoftevej, da den bagvedkørende - en ældre kvinde - overså det og kørte op bagi i den holdende bil. Kvinden blev i ambulance bragt til sygehuset med nakkesmerter.

BRAND Natten til mandag 17. juni kl. 01.32 rykkede Nordsjællands Brandvæsen ud til ild i et skraldeskur ved Egeparken og Holmegårdsvej i Kokkedal. Brandvæsenet fik slukket ilden, men skuret brændte ned, og varmen fra ilden forårsagede skade på en bil, der var parkeret ved siden af skuret. Der er ikke umiddelbart noget, som tyder på, at branden skulle være påsat.

TRICKTYV En kvinde, som udgav sig for at være hjemmehjælper, stjal torsdag 13. juni ved 14-tiden nogle kontanter fra en 89-årig kvinde. Den ældre kvinde sad på sin altan på Chrst Boecksvej i Fredensborg og hørte en lyd fra stuen. Da den 89-årige gik ind fra altanen stod en fremmed kvinde i hendes stue og sagde, at hun var fra hjemmeplejen. Den 89-årige afslog at skulle have hjælp og fik den fremmede kvinde til at forlade lejligheden. Bagefter opdagede den 89-årige, at hendes taske lå på gulvet i entreen og der manglede et kontantbeløb. Tricktyven beskrives som kvinde, 40-45 år, nordeuropæisk af udseende, 161-165 cm høj og almindelig af bygning med langt, brunt hår. Hun var iført meget spraglet tøj, havde lange øreringe og mange smykker med perler.

UDEN KØREKORT En 21-årig mand fra Kvistgård blev torsdag 13. juni kl. 12.15 standset, da han kom kørende ad Slotsgade i Fredensborg. Her viste det sig, at han ikke havde noget kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

TRICKTYVERI En 33-årig mand fra Nivå fik onsdag 12. juni ved 15-tiden efter alt at dømme stjålet sit ur ved et tricktyveri, hvor han på parkeringspladsen ved Nivå Center blev kontaktet af en mand, der bad om hjælp til at starte sin bil. Efter at have hjulpet manden, fik den 33-årige et stort kram, men da han kom hjem, opdagede han, at han manglende sit armbåndsur. Den formodede tricktyv beskrives som en mand på 38-45 år, 185 cm høj og almindelig af bygning, brun i huden med sort, mellemlangt hår. Han talte østeuropæisk, muligvis serbisk, var iført en grå, kortærmet polobluse, sorte bukser og havde en tatovering på højre underarm. Han kørte i en ældre blå-grøn bil, og der sad en kvinde med en baby på bagsædet.

UDEN KØREKORT En 26-årig mand fra Humlebæk blev tirsdag 1. juni klokken 10.35 sigtet for at køre bil, selvom han tidligere var frakendt kørekortet. Manden blev standset, da han kom kørende ad Teglgårdsvej i Humlebæk.

KNALLERTBRAND Søndag 10. juni 18.36 blev brandvæsenet tilkaldt til en brændende knallert på Slåenhøj i Nivå. Knallertbranden var dog slukket ved brandvæsenets ankomst.

TYV OM NATTEN En familie på Rugvænget i Kokkedal fik natten til lørdag 8. juni kl. 4 besøg af en fremmede mand, der først ringede på døren. Kort efter blev det automatiske udendørslys tændt, og familien opdagede, at mandspersonen nu havde fat i håndtaget til deres garage. De råbte den fremmede mand an, hvorefter han løb fra stedet. Han beskrives som 170-180 cm, spinkel af bygning og hvid i huden. Han var iført lyse bukser og mørk hættetrøje.

NATLIG INDBRUDSFORSØG To døre - én på hver side af et hus på Græsager i Kokkedal - blev forsøgt opbrudt tidligt lørdag morgen kl. 4 den 8. juni af ukendt gerningsmand.

VALGPLAKAT-BRAND Lørdag 8. juni kl. 23.06 var der tændt ild i en valgplakat på hjørnet af Lågegyde/Ullerødgårdsvej i Kokkedal. Ilden var slukket ved brandvæsenets ankomst. Samme hændelse var sket et døgn tidligere.

VALGPLAKAT-BRAND Fredag 7. juni kl. 00.59 rykkede Nordsjællands Brandvæsen ud til Lågegyde/Ullerødsgårdsvej i Kokkedal, hvor der var anmeldt om ild i noget græs. Det viste sig, at det var en valgplakat, der var blevet antændt.

Kilde: Nordsjællands Politi og Nordsjællands Brandvæsen

Publiceret 19 June 2019 08:00