Arkivfoto: Peter Mailand

Arkivfoto: Peter Mailand

Politiets døgnrapport: Brand, tyveri og indbrud

Der har været indbrud flere steder i løbet af den seneste uge

INDBRUD I weekenden blev der begået indbrud i en villa på Birkehaven i Kokkedal. Det skete i perioden fra fredag 31. maj kl. 00.30 til søndag 2. juni kl. 15. Ved indbruddet blev et vindue til soveværelset brudt op. Der var intet overblik, da sagen blev anmeldt.

INDBRUD Nogle smykker blev stjålet fra en villa på Enebærhaven i Kokkedal i perioden torsdag 30. maj kl. 14 til søndag 2. juni kl. 17.30. Et vindue blev brudt op.

TYVERI Fra en Toyota Corolla, som holdt parkeret på Gl. Strandvej i Humlebæk, blev der torsdag 30. maj mellem kl 16. og 17.55 stjålet en rygsæk, som blandt andet indeholdt pas og høreapparater. Tyven skaffede sig adgang til bilen ved at knuse en siderude og åbnede herefter bagagerummet, hvor rygsækken lå.

BRAND Onsdag 29. maj kl. 01.10 indgik en alarm om ild i et hegn på Byengen. Det viste sig at være en skraldespand, som der var ild i. En beboer i området var allerede i færd med at slukke ilden, da politiet kom frem.

INDBRUD på Hillerødvejen i Fredensborg tirsdag 28. maj omkring kl. 2.30. Rude aflistet i dobbeltdør i køkken. Husets beboere hørte knirkelyde fra vinduet samt en drengestemme og herefter løbelyde i perlestenene. Formentlig var det host fra beboeren, gerningsmanden hørte og derfor valgte at stikke af.

Kilde: Nordsjællands Politi

Publiceret 04 June 2019 08:00