Politirapporten: Bilbrand, hærværk og en tyv på flugt

I løbet af den seneste uge har der været adskillige indbrud og hærværk mod to biler

INDBRUD En designerlampe blev stjålet ved et indbrud i en villa på Nivåvænge i Nivå i perioden fra torsdag 3. januar kl. 15 til mandag 7. janaur kl. 12.49. En rude i en terrassedør blev knust.

INDBRUD Et hus på Mariehøj i Nivå var udsat for indbrud fra lørdag 6. januar kl. 16 til mandag 7. januar kl. 16.30. Et vindue blev opbrudt, og gerningsmanden stjal kontanter.

TYVERI Ved et indbrud i et kælderrum på Teglgårdsvej i Humlebæk er der mellem 31. december og tirsdag 8. januar kl 17, stjålet en borehammer, to batterier samt en oplader. Tyven er kommet ind ved at klippe en hængelås op.

HÆRVÆRK På p-pladsen ved Humlebæk Center blev bagruden på en Hyundai Getz tirsdag 8. januar mellem kl. 17 og 17.15 knust af en ukendt gerningsmand, mens bilens ejer, en 70-årig mand fra Humlebæk, var inde at handle.

INDBRUD En computer blev stjålet ved et villaindbrud på Hjørnestenen i Nivå tirsdag 8. januar fra kl. 6.30 til 19.35. En terrassedør stod åben.

URO En 72-årig kvinde fra Fredensborg blev bekymret, da hun tirsdag kl. 21.41 mente to drenge var i gang med at smadre ruderne i et busskur på Benediktevej i Fredensborg. En patrulje blev sendt til stedet, og der traf en dreng på 15 og en på 18 år. Der var dog ikke tegn på hærværk mod busskuret, men de to unge erkendte, at de havde knækket nogle grene.

UDEN FØRERRET En 50-årig mand fra Nivå blev onsdag 9. januar kl. 20.30 standset, da han onsdag kom kørende ad Niverød Kongevej. Her konstaterede patrulejn, at han tidligere havde fået inddraget førerretten.

HÆRVÆRK En Fiat 500, som stod parkeret på Johannes Hages Allé i Nivå, blev tirsdag mellem kl. 18-19 udsat for hærværk med flere ridser på bageste, venstre side.

INDBRUD En soveværelsesdør blev opbrudt med koben i en villa på Nivåvænge i Nivå mellem torsdag 3. januar til 9. januar kl. 14.50. Ved anmeldelsen var der ikke overblik over, hvad der va stjålet.

INDBRUD En villa på Nørredamsvej i Fredensborg blev onsdag 9. januar kl. 14.30-17.13 udsat for indbrud. En rude i terrassedøren blev knust og en dørlås brudt op. Gerningsmanden stjal smykker.

TYV FLYGTEDE En 69-årig kvinde fik sig noget af en ubehagelig overraskelse, da hun onsdag 9. januar ved 9-tiden pludselig havde en indbrudstyv stående i huset på Lillevangsvej i Fredensborg. Tyven havde knust en rude i en terrassedør, men tog straks flugten, da han blev opdaget. Den kvindelige beboer har beskrevet ham som mand, 175-180 cm, almindelig af bygning og iført rød hættetrøje og cowboybukser. Han kørte i en hvid varevogn.

BILBRAND Natten til torsdag 10. januar kl. 01.23 udbrød der brand i en parkeret Renault Clio på Oscar Brunsvej i Humlebæk. Flere vidner hørte et brag umiddelbart, inden bilen begyndte at brænde. Et vidne har desuden oplyst, at bilens bagrude var knust, og det brændte fra bagenden. Indsatsleder Jens Garfort fra Nordsjællands Brandvæsen fortæller, at bilen var overtændt, da de nåede frem til stedet. Det blev konstateret, at ilden startede. Bilen udbrændte, og de yderste lag glas revnede i nogle af vinduerne i den bygning, som bilen stod parkeret ved. Brandtekniske undersøgelser skal nu fastslå den præcise brandårsag.

INDBRUD Et vindue i køkkent til en villa på Danstrupvej i Fredensborg blev opbrudt torsdag 10. januar kl. 8.05 til 18.40. Gerningsmanden stjal sølvtøj.

INDBRUD En ukendt gerningsmand begik torsdag 10. januar kl. 18.39 indbrud i en lejlighed på Byvejen i Nivå via et vindue til soveværelset. Ved anmeldelsen var der ikke overblik over, hvad der var stjålet.

Kilde: Nordsjællands Politi og Nordsjællands Brandvæsen

Publiceret 15 January 2019 07:00