Politirapporten: Kanonslag, hærværk og brand

Nordsjællands Politi er rykket ud flere steder i hele kommunen i løbet af den seneste uge

KANONSLAG En 20-årig mand blev mandag den 17. december klokken 20.25 fundet i besiddelse af 25 kanonslag, da han blev standset på Holtedam i Humlebæk. Kanonslagene lå i bagagerummet på mandens bil og han blev sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven.

HÆRVÆRK En BMW, som stod parkeret på Langelunden i Nivå blev mandag udsat for hærværk. Bilens bagrude blev knust og der blev efterfølgende affyret kanonslag inde i bilen. Det skete mandag den 17. december mellem klokken 08 og klokken 19.30.

BRAND Tirsdag den 18. december klokken 15.17 blev der anmeldt, en mindre brand i et HFI-relæ i en bolig på Ejlersvej iu Humlebæk. Da brandvæsenet og politiet nåede frem, var der kun røg i huset, da anmelderen, en 52-årig mand, selv havde fået slukket ilden. En ambulance blev tilkaldt til stedet for at behandle manden for mindre røgforgiftning.

KØRSEL UDEN FØRERRET En 23-årig mand fra Nivå, blev tirsdag den 18. december klokken 18.53 atoppet af en patrulje ved Niverød Erhvervspark. Manden kunne ikke fremvise et gyldigt kørekort og blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

KØRSEL UDEN FØRERRET En 32-årig mandlig bilist fra Nivå blev tirsdag den 18. december klokken 19.30 standset på Brønsholmdalsvej i Kokkedal. Han havde ikke generhvervet sit kørekort og blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

HÆRVÆRK Onsdag den 19. december klokken 14.08 anmeldte en beboer fra Islandshøjparken i Nivå, at der mellem tirsdag klokken 20 og onsdag klokken 14 var blevet udøvet hærværk mod hans postkasse, der var blevet sprunget i stykker med fyværkeri.

INDBRUD Onsdag den 19. december blev der anmeldt et indbrud i en villa på Bygvænget i Kokkedal. Det skete i tidsrummet fra klokken 12.35 til 20.19, men der var ikke overblik over hvad der var stjålet, da sagen blev anmeldt til politiet.

INDBRUD Smykker. Det var, hvad der blev stjålet fra et indbrud i en villa på Dageløkkevej i Humlebæk. Det skete i tidsrummet fra tirsdag den 11. december til onsdag den 19. december.

Kilde: Nordsjællands Politi

Publiceret 22 December 2018 06:00