I løbet af den seneste uge flere villaejere haft indbrud. Arkivfoto: Mostphotos

I løbet af den seneste uge flere villaejere haft indbrud. Arkivfoto: Mostphotos

Døgntrapporten fra politiet: Indbrudsbølge, butikstyveri og listetyv på spil

En regulær indbrudsbølge har den seneste uge ramt Fredensborg

INDBRUDSFORSØG En eller flere ukendte gerningsmænd forsøgte natten til mandag 3. december kl. 2.30 at bryde ind i Fakta i Humlebæk Center. Det blev dog ved forsøget. Personalet anmeldte sagen kl. 9.01.

LISTETYV Mandag den 3. december var en listetyv på spil i en villa på Strandvejen i Kokkedal. En tømrer var på arbejde iført høreværn, mens tyven gik rundt i huset og brækkede fire vinduer op. Det skete i tidsrummet mellem klokken 7.30 og klokken 8.30. Da sagen blev anmeldt var der ikke overblik over, hvad der blev stjålet.

TYVERI 10 stole blev i sidste uge stjålet fra en kommunal bygning på Humlebækvej i Fredensborg. Det skete i tidsrummet fra mandag den 3. december klokken 15 og tirsdag den 4. december klokken 07. Det fremgår ikke, hvordan tyven har fået adgang til stedet.

TYVERI En mand stjal en lampe fra en villa på Sørupvej i Fredensborg. Det skete tirsdag den 4. december mellem klokken 14 og 14.05. Lampen sad til højre for hoveddøren. På videoovervågningen fra stedet, kan man se en mand, østeuropæisk af udseende, almindelig af bygning med kort hår. Han var iført grå arbejdshandsker, sort jakke, brune bukser, hvide tennissko og medbragte en skruetrækker.

INDBRUD Onsdag 5. december er der meldt om indbrud i en villa på Bygvænget i Kokkedal. Anmelder kom hjem og opdagede to personer, som stak af gennem hækken. Signalement A: Mand, ca. 180 cm., spinkel af bygning. Iført tophue. B: Mand, ca. 170 cm., almindelig af bygning.

BUTIKSTYVERI Onsdag 5. december klokken 15.05 forsøgte to mænd at stjæle 30 flasker vin i Rema 1000 i Kokkedal. Da det ikke lykkedes, kørte de fra stedet mod Hørsholm i en mørkegrå Audi med udenlandsk registreringsnummer HOP770.

INDBRUD Torsdag 6. december blev der begået et indbrud på Knudsvej i Nivå. Ved indbruddet der skete mellem kl. 15 og 22.20 blev et vindue til soveværelset brækket op med en skruetrækker. Da sagen blev anmeldt, var der intet overblik over, hvad der blev stjålet.

INDBRUD Mens en familie på Poppelhøj i Nivå var ude at rejse er der fra onsdag 5. december kl. 16 til fredag 7. december kl. 10.30 begået indbrud. Et toiletvindue blev opbrudt, og politiet har sikret DNA-spor. Ved anmeldelsen var der ikke overblik over de stjålne effekter.

TYVERI En beboer på Hjørnestenen i Nivå fik mellem tirsdag 4. december og fredag 7. december kl. 16.30 stjålet 600 kroner fra en håndtaske. En ukendt tyv har i perioden været inde i huset, hvor hoveddøren ikke var låst, og stjæle pengene.

INDBRUD OG BILTYVERI En villa på Rugvænget i Kokkedal blev fredag 7. december udsat for indbrud, hvor hoveddøren var opbrudt med et 14 mm bredt værktøj. Tyven stjal familiens bilnøgler og kørte væk i bilen, der senere blev fundet i Hornbæk. Indbruddet blev anmeldt kl. 9.18.

INDBRUD Et pengeskab og noget spiritus. Det var blandt andet, hvad der blev stjålet fra en villa på Laveskov Allé i Humlebæk. Ved indbruddet der skete i løbet af fredag den 7. december blev et vindue ved bryggerset brudt op.

INDBRUD Det bliver et noget kedeligt syn, beboerne i en villa på Kirkevej i Nødebo kommer hjem til efter en ferie. Der har være indbrud i huset mellem fredag 7. december kl. 15 og lørdag 8. december omkring kl. 8. Der er stjålet en sparegris, smykker og en del andre ting, som Nordsjællands Politi først får overblik over, når beboerne igen er hjemme. De kommer også hjem til en tom garage, hvor der stod en Opel Astra med registreringsnummer BB 73 574. Det gør der så ikke mere: Tyven eller tyvene fandt nøglerne til bilen og nappede så også den. Tyven eller tyvene var kommet ind i huset ved at bryde en terrassedør op med et koben.

INDBRUD i villa, Jellerødhave i Kokkedal, anmeldt lørdag 8. december kl. 17.24. Der er stjålet et Philips tv og en Børge Mogensen tremmesofa. Tyven eller tyvene kom ind i huset via en havedør, der blev underboret.

INDBRUD En tablet og en sparegris med kontanter. Det var blandt andet hvad der blev stjålet fra en villa på Asminderødhave i Fredensborg. Det skete lørdag den 8. december mellem kl. 18.40 og 23.30, hvor et vindue er blevet brudt op.

INDBRUD Søndag den 9. december blev der begået et indbrud på Solhøj i Nivå. Ved indbruddet der skete mellem klokken 14 og 20.30 blev en terrassedør til stuen brudt op, men der var ikke overblik over hvad der var blevet stjålet, da sagen blev anmeldt til politiet.

INDBRUD I weekenden blev blev der begået et indbrud i en villa på Rosenhaven i Kokkedal. Det skete mellem lørdag den 8. december klokken 13 og søndag den 9. december klokken 21.30, hvor et vindue til stuen blev brudt op. Der var intet overblik over hvad der blev stjålet, da sagen blev anmeldt til politiet.

INDBRUD I weekenden blev der begået indbrud i en villa på Enebærhaven i Kokkedal. Det skete mellem lørdag den 8. december klokken 16 og søndag den 9. december klokken 16, hvor et vindue til soveværelset blev aflistet. Da sagen blev anmeldt, var der ikke overblik over, hvad der manglede.

Kilde: Nordsjællands Politi

Publiceret 11 December 2018 07:00