Arkivfoto: Peter Mailand

Arkivfoto: Peter Mailand

Overfald i Humlebæk: Lyste på bilist og fik knytnæveslag i ansigtet

En 49-årig mand blev søndag aften overfaldet, efter han havde lyst på en bilist med sin mobiltelefon

Søndag aften blev en en 49-årig mand fra Jægetrspris overfaldet efter han havde lyst mod en bilist med sin mobiltelefon.

Episoden skete på Baunebjergvej ved 20-tiden, hvor den 49-årige kom kørende ind på en parkeringsplads og opdagede en mand, som stod bøjet ind over nogle byggematerialer.

Da den 49-årige parkerede sin bil, begyndte manden at bakke sin bil, en stationcar med trailer ud, og det fik den 49-årige til at lyse med sin mobiltelefon mod manden.

Det fik manden til at stige ud af bilen og forlange at få den 49-åriges mobiltelefon udleveret. Det nægtede den 49-årige og den anden mand tildelte ham herefter et knytnæveslag, som den 49-årige dog fik pareret, så det ramte ham på næsen og under det ene øje. Herefter kørte manden fra stedet.

Nordsjællands Politi efterlyser manden der beskrives som ikke dansk af udseende, brun i huden, 30-35 år, 190 cm høj og muskuløs af bygning med kort, sort hår og en spids næse. Han talte dansk med accent og var iført mørk dunjakke og mørke bukser. A havde indledningsvis hætte trukket op.

Ligger du inde med oplysinger i sagen kan Nordsjællands Politi kontaktes på 114.

Publiceret 19 November 2018 10:08