I et opslag på facebook advarer forældre mod den hætteklædte mand. Foto: Peter Mailand

I et opslag på facebook advarer forældre mod den hætteklædte mand. Foto: Peter Mailand

Forældre advarer mod hætteklædt overfaldsmand i Kokkedal

Forældre Kokkedal og Nivå er på vagt overfor en hætteklædt mand der i sidste uge overfaldt en 15-årig pige

Den hætteklædte mand, der i sidste uge overfaldt en 15-årig pige i Kokkedal har slået til flere gange, for efter overfaldet fortæller flere personer, at der har været lignende ubehalige oplevelser med en hætteklædt person i området.

Kim Nielsen, der er far til den 15-årige pige, skriver i en opdatering på facebook, at hans datter har det ok, og tilføjer, at han efterfølgende har fået rigtigtig mange henvendelser.

"Vi har været i kontakt med politi, skadestue, Ssp, skoler, læge og psykolog for at være i bedste hænder med henblik på videre forløb i mellemtiden har vi fået rigtig mange henvendelser fra alle jer fantastiske mennesker der har taget parti i denne sag vi er utrolig beæret over den hjælp vi har fået og som i stadig bidrager med," skriver han.

Ifølge Kim Nielsen har der været "to lignende situationer for en 3-4 uger siden i Nivå, mariehøj hvor der nu er en fædre gruppe der patruljerer hver aften." Og "to lignende situationer i Kokkedal, Byengen i denne uge, hvor han første gang gik efter en pige, men hurtigt droppede tanken om kontakt her sidste gang drejede det sig om to piger hvor han løb efter dem helt hjem, hvor efter han hamrede på døren. De var alene hjemme, men havde heldigvis låst døren efter sig. Her er der også nogle fædre, der har taget et superinitiativ og gå ture med henblik på opsyn," skriver han.

Derudover fortæller han om yderligere to personer i lørdags.

En episode på Strandvejen ud for Kokkedal Slot, og senere ved Kokkedal Stationsvej, hvor to piger kom gående på skovbrynet ved 22-tiden, hvor de ser en hætteklædt mand på en damecykel.

"Han havde mørkt tøj på og elefanthue og kastede fyrværkeri efter dem," skriver han.

Pigernes skrig fik en kvindelig beboer til at komme ud fra et af husene fra Skovbrynet.

I opslaget på facebook advarer Kim Nielsen mod den hætteklædte mand:

"Så for Guds skyld hold godt øje med hinanden og ikke mindst vores børn. Snak med naboer og advar. Ikke alle er på facebook. Gå ture to og to og ser man noget er man to vidner og dermed også mindre bytte. Vi håber og ber til en hurtig opklaring så bliv endelig ved at dele opslaget. Det betyder ALT," skriver han.

Publiceret 07 November 2018 10:34