Kims 15-årige datter angrebet af maskeret mand: Flygtede først, da hundelufter kom

Kims 15-årige datter blev onsdag morgen overfaldet og fastholdt af en maskeret mand. Manden flygtede dog, da en hundelufter kom til undsætning.

Af
Daniel Sennek og Peter Mailand

En 15-årig pige fra Kokkedal blev onsdag morgen overfaldet klokken 07.45 ved Skovkanten og Skovbrynet i Kokkedal.

Pigen far, Kim Nielsen, skriver i et opslag på Facebook, hvor han advarer mod manden, der iklædt sort tøj og med elefanthue overfaldt Kims datter.

"Han kom frem bag et træ cirka halvvejs igennem skoven, og hun undrede sig over, at han var maskeret. Så hun begyndte at gå hurtigere, men nåede ikke mange skridt, før han hev hende i hætten på hendes jakke, så hun faldt bagover."

Kim beskriver, hvordan hendes datter forsøgte at råbe efter hjælp, hvorefter hun blev sparket og slået.

"Men til alt held kom der en mand gående med hans hund. Min datter prøvede at råbe hjælp, men blev holdt for munden af overfaldsmanden, som efterfølgende kiggede op og så manden med hunden."

Overfaldsmanden begyndte herefter at løbe, mens han fortalte Kims datter, at hun bare skulle blive der.

"Min datter begyndte at løbe lige så snart hun ikke kunne se overfaldsmanden mere - og nåede derfor ikke at komme i kontakt med den hundelufter, der egentlig var grunden til at hun slap så "let"."

Nordsjællands Politi efterlyser gerningsmanden, der beskrives som:

Mand, 30-40 år, 175-185 cm. høj, almindelig af bygning med hvid hudfarve. Manden taler dansk med accent, han var maskeret og havde sort tøj på og våde handsker.

Ligger du inde med oplysninger i sagen kan Nordsjællands Politi kontaktes på telefon

49271448.

Publiceret 01 November 2018 12:56