Forside af bogen.
Forside af bogen.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Sukkersød kabaret tilsat et skud nutidssyre

Madam Mangor byder på retro-kabaret fra de gyldne 50’ere

Der bliver søde sager fra 1957 og syrlige drops fra 2017, når Madam Mangor byder på retro-kabaret i august. Kabaretten, der opføres i Kulturhus Gamle Bio, har titlen 'Det er sommer, det er sol, og...' med slet skjult reference til Far til Fire.

Og Bio kommer da også til at genlyde af kære refræner, der uden tvivl vil vække genkendelsens glæde hos de, der husker tiden og kan synge med, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Kiksekage og teaktræ

Men man behøver ikke være født dengang for at nyde serveringen. Teaktræ og kiksekage er det nye sort, og kabaretten er oplagt at nyde sammen med bedsteforældre.

Kabaretten bringer publikum tilbage til en tid så fuld af uskyld og sødme, at det nemt kan blive lidt for sukkersødt. Derfor tilsætter Madammen et skud syre fra vor egen tid og både arbejdeliv, sprog, børneopdragelse og gågade får et ord med på vejen.

Biosalen indrettes med hyggelige cafeborde, scenen belægges med rullegræs og i bio-kælderen er der 50'er cafe. Kabaretten opføres otte gange i august; fra torsdag 10. til søndag 13., og igen fra torsdag 17. til søndag 20. august.

Billetter fås på madammangor.dk og på Fredensborg Bibliotek.srj

Publiceret: 06. Juli 2017 08:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Uge-Nyt

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!