Gadeidrættens dag i Nivå er arrangeret af Ungfredensborg, Nivå Nu og Nivå Center og er støttet af Den Nationale Platform for Gadeidræt #gadeidræt.
Gadeidrættens dag i Nivå er arrangeret af Ungfredensborg, Nivå Nu og Nivå Center og er støttet af Den Nationale Platform for Gadeidræt #gadeidræt.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Street-event i Nivå

Lørdag forvandles Nivå Centret til et gadekulturs mekka, når der afholdes ’Gadeidrættens Dag’

Streetbasket, battlerap, street art og hennamaling. Det er blandt andet hvad der er på programmet lørdag den 20. maj, hvor Nivå Centret forvandles til et mekka for gadekultur, når Ungfredensborg og Nivå Nu i samarbejde med Nivå Center inviterer til Gadeidrættens Dag.

Dagen vil være spækket med masser af god underholdning for alle, både store og små, og der vil være mulighed for at vinde fede præmier i de forskellige turneringer. Skriver Fredensborg Kommune i en pressemeddelelse.

I tidsrummet fra kl. 12-16 vil pladsen foran biblioteket være fyldt med turneringer, workshops, konkurrencer, DJs, koncert og lækker streetfood. Her kan man prøve kræfter med streetfodbold, panna (1 mod 1 version af gadefodbold), streetbasket, battlerap, street art og hennamaling.

Instruktører

I løbet af dagen vil instruktører undervise og guide, og der vil være mulighed for at lære en masse nye ting. Blandt andet kommer Hørsholm 79'er spilleren og Årets Talent i Basketligaen, Asbjørn Midtgaard, og underviser i streetbasket og det lokale raptalent Moon Afflick fra Nivå vil dele ud af masser af tips og tricks til dem, der gerne vil lære at freestyle rappe.

Tilmelding til streetsoccer turnering: Send SMS til 21 51 75 55 med holdnavn, deltagernavne og aldersgruppe. Max fem deltagere pr. hold.

/pm

Program for dagen

Kl. 12.00: Streetsoccer turnering starter 9 - 12 år

Kl. 13.30: Panna turnering starter (tilmelding på dagen)

Kl. 13.30: Basket turnering starter (tilmelding på dagen)

Kl. 14.00: Streetsoccer turnering starter 13 – 17 år

Kl. 14.00: Koncert med UC Stars

Kl. 14.30: Battlerap (tilmelding på dagen)

Kl. 15.45: Præmieoverrækkelser

Kl. 16.00: Tak for i dag

Publiceret: 16. Maj 2017 07:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Uge-Nyt

ANNONCER
Se flere