Peter Jensen her i en angrebssituation spillede en afgørende rolle i forsvaret, da Øresund vandt lokaiopgøet mod Helsingør med 33-28

Peter Jensen her i en angrebssituation spillede en afgørende rolle i forsvaret, da Øresund vandt lokaiopgøet mod Helsingør med 33-28

Alle gode gange tre

Også for Øresunds Rasmus Graffe, der for tredje gang i træk fik dusinet fuldt, da herrerne slog topholdet fra Helsingør i lokalopgøret med 33-28

Af
Af Bo Hilsted

Tabellen er blevet noget mere munter læsning for Øresunds herrer, for efter tre sejre i træk har holdet løftet sig fra bunden og er solidt plantet i midten med 6 point for 7 kampe.
”Vi spiller en rigtigt god kamp,” sagde træner Nicolaj Jensen, ”i forsvaret kæmper Peter Jensen forbilledligt, binder forsvaret sammen, og dermed får holdet en god base, et godt udgangspunkt.”
Det blev til en spændende og velspillet kamp med en jævnbyrdig første halvleg mod de stærke Helsingoranere, der med 9 point lå på en 2. plads inden kampen.
Første halvleg sluttede 16-15 til hjemmeholdet, og i anden halvleg satte Øresund trumf på med et veldisciplineret spil, der rummede meget får tekniske fejl.
Og igen kunne man ikke undgå at lægge mærke til Rasmus Graffe, der er en nydelse at følge på en håndboldbane med sig varierede repertoire og hurtige skudafvikling, der gør ham meget svær at læse for modstandernes forsvar og keeper.
”Vi er inde i en god periode,” sagde topscoreren beskedent efter kampen, ”forsvaret præsterer godt med Peter som dirigent, vi er et ungt hold, der er ved at spille os dammen, vi har bredde nok til, at vi unge kan få en pause ind imellem, og nu tager vi en kamp ad gangen, men vi vil gerne længere frem i tabellen.”
Peter Jensen stod meget stærkt i billedet, efter en længere skadespause er han nu oppe i fulde omdrejninger og er med sin erfaring en krumtap på det unge og talentfulde mandskab.
Dem har vi ikke hørt det sidste fra endnu.
 

Rasmus Graffe med 12 mål igen!

Rasmus Graffe med 12 mål igen!

Magnus Bender spillede også en god kamp og scorede 5 mål

Magnus Bender spillede også en god kamp og scorede 5 mål

Håndbold, 3. division herrer:

Øresund-Helsingør 33-28(16-15)

Øresund: Rasmus Graffe 12, Thomas Madsen og Magnus Bender 5, Mikkel Naaby 4, Valdemar Juel Jensen og Peter Jensen 2, Mikael Bertelsen 1 

Øresund møder AB på udebane tirsdag 14. november.

Publiceret 11 November 2017 16:00