Føring hjalp ikke Fredensborg

Holdet tabte 2-1 til Kastrup, der scorede til allersidst

Af
Af Bo Hilsted

Efter sejren på 4-1 over FA 2000 havde Fredensborg sat næsen efter flere point, og det så da også længe ud til at gå hjemmeholdets vej, idet Nicolai Wisborg scorede midt i første halvleg efter en hurtig omstilling.
Men Kastrup var slet ikke noget dårligt hold og var mere på bolden end Fredensborg, der, som nogle husker, vandt den omvendte kamp 4-3.
Kastrup er blevet bedre siden da, og efter 20 minutters spil udlignede de på et lidt hårdt dømt straffespark, og kort før slutføjt scorede de sejrsmålet på en returbold efter hjørnespark og efterlod hjemmeholdet dybt frustrerede.
”Vi kommer ikke rigtigt ud til denne kamp,” sagde træner Martin Petersen efter kampen, ”vi kan ikke komme fri af deres pres, og vi gør det svært for os selv med nogle forkerte beslutninger.”
”Det var et unødvendigt nederlag, men næste runde er i Holbæk, og hvis vi er helt parat, er jeg sikker på, at vi godt kan tage point mod dem. Vi matchede dem fint i første kamp, de straffede bare vores fejl uhyggeligt hårdt.”
'Fredensborg er efter nederlaget næstsidst i rækken med 9 point for 10 kampe, men rækken er tæt, og der skal ikke mange point til for at avancere i tabellen.
Fodbold, danmarksserien:
Fredensborg-Kastrup 1-2(1-0)
1-0 Nicolai Wisborg(28), 1-1 Tobias Hansen (straf. 63), 1-2 Rasmus Lenshøj(90)
75 tilskuere i silende regnvejr.
Fredensborg møder Holbæk på udebane søndag 15. oktober kl. 13.30

Nicolai Wisborg på vej frem i første halvleg, medens Fredensborg var foran

Nicolai Wisborg på vej frem i første halvleg, medens Fredensborg var foran

Publiceret 07 October 2017 18:00

SENESTE TV