Jonas Zidi vendte tilbage med to mål.

Jonas Zidi vendte tilbage med to mål.

God start for oprykkerne

Humlebæk slog Værløse ganske overbevisende med 4-0, men der er plads til forbedringer

Af
Af Bo Hilsted

 
”Vi er endnu ikke helt i den træningstilstand, vi skal være i,” sagde træner Morten Kristensen, måske lidt vel kritisk efter en overbevisende sejr på 4-0 efter 1-0 efter pausen mod et ganske tamt mandskab fra Værløse.
”Det skal nok komme, men jeg mangler lidt mere fart i spillet, lidt færre berøringer, men vi stiller også op uden et par af forårets nøglespillere.”
Til gengæld er Jonas Zidi og Mads Heegaard vendt tilbage, medens Tobias Grimstrup er kommet til fr Hørsholm, og de var alle tre iøjnefaldende spillere på dagen.
Jonas Zidi scorede de første to mål, det andet ganske køligt, da han afdriblede keeperen og lagde bolden i mål, Tobias Grimstrup, med meget fart i benene, valgte den svære vej og scorede i stedet for at spille på tværs, og Mads Heegaard fylder godt på midtbanen og eventuelt i forsvaret.
På den velplejede grønsvær var spillet nydeligt i perioder, men med lidt mere træning kan Humlebæk sagtens spille med i den øverste del af rækken.
”Næste kamp er mod Hørsholm, nedrykkerne fra serie 1, de får vi et godt bud på, hvor vi står, sluttede Morten Kristensen.
Humlebæk møder Hørsholm på udebane lørdag 26. august kl. 15.30.

Mads Heegaard i aktion på fløjen i camebak-kampen

Mads Heegaard i aktion på fløjen i camebak-kampen

Fodbold, serie 2:

Humlebæk-Værløse 4-0(1-0)

1-0   Jonas Zidi(16), 2-0 Jonas Zidi(58), 3-0 Tobias Grimstrup(72), 4-0 Mikkel Andersen(76)

100 tilskuere.

Publiceret 19 August 2017 08:00