Damespiller til prøvetræning i England

Laura Mortensen fra NKF skal til prøvetræning hos blandt andre Liverpool, Everton og Blackburn til august

Af
Af Bo Hilsted

Laura Mortensen, som nogle kender som træner og andre som frivillig ildsjæl i NKF, er faktisk også en fremragende fodboldspiller, som spillede på højt niveau i Hillerød i 1. division, indtil hun valgte at satse på at gøre sin studentereksamen færdig.
”Jeg havde tilbud fra Brøndby, men ville satse på at gøre min uddannelse færdig, og derfor stoppede jeg midlertidigt på topplan.”
Nu er hun måske på vej fra NKF kvindesenior til engelsk fodbold, for da DanKeepers og DanPlayers i samarbejde med NKF afholdt International Camp med trænere fra engelske Premier League, var Laura også på banen.
Her fik de tilrejsende trænere fra England øje på Lauras boldbehandling.
 Som resultat af denne ”scouting”, er Laura tilbudt prøvetræning hos flere Engelske klubber til august, heriblandt Liverpool, Everton og Blackburn, ligesom flere andre klubber har vist interesse for hendes talent.
I NKF håber man naturligvis, at Laura får mulighed for at blive signet af en engelsk klub, også selvom det betyder, at klubben må vinke på gensyn til hende som træner, spiller og ildsjæl i NKF.
”Hvis jeg skal derover, skal det være til et sted, der kan kombinere uddannelsen til dyrlæge med fodbolden, men selve prøvetræningen bliver da en oplevelse i sig selv,” slutter Laura Mortensen.
 
 

Her er Laura Mortensen i aktion som træner i NKF

Her er Laura Mortensen i aktion som træner i NKF

Publiceret 14 May 2017 12:00

Uge-Nyt Fredensborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Nyt Fredensborg
SENESTE TV