Fredensborg lever endnu

Dybt inde i dommerens tillægstid fik Nicolai Wisborg scoret til 2-2 og reddede dermed et vigtigt point for Fredensborg

Af
Af Bo Hilsted

 
Fredensborg har ofte beklaget sig over, at marginalerne var imod dem i dette forår, men i hjemmekampen mod VSK Aarhus smilede fru Fortuna til hjemmeholdet.
Dybt inde i dommerens tillægstid fik indskiftede Nicolai Wisborg bolden i gæsternes straffesparksfelt tæt under mål og efter en hurtig vending kanonerede han udligningen i nettet til 2-2, helt fortjent efter John Frederiksens brag på overliggeren minutter forinden.
”Vi lever stadig,” sagde træner Claus Larsen efter kampen, ”men det er jo helt håbløst, at de får lov til at score to mål efter standardsituationer, dem er vi normalt gode på og var forberedte på dem, men her manglede der noget.”
Målmand Yusef Butt må tage det første på sin kappe, for hvordan Morten Andersens hovedstød kunne sejle i mål til 1-1 forbliver en gåde, og da Fredensborg sejlede groggy rundt på banen efter denne mavepuster kom endnu et hårdt slag ved nok et hovedstødsmål efter et frispark, der var lang tid undervejs mod en passiv Yusef Butt.
Til gengæld var Fredensborgs første halvleg godkendt, og Austin Smiths mål til 1-0 en perle, scoret på Oliver Hansens oplæg efter hjørnespark, Austin Smith var farligere end længe, men omkring den halve time trak Fredensborg sig lidt, og gæsterne fik arbejdet sig ind i kampen, dog uden at skabe andet end et farligt langskud lige før pausen, som Yusef Butt fik klaret på fornem vis.
”Jeg regner med, vi får point i resten af kampene,” sluttede en optimistisk træner af, med et lille forbehold omkring den næste svære udekamp mod Middelfart.
Fredensborg er 5 point fra HIK med 19 point for 16 kampe med seks kampe tilbage, så der skal ikke sættes mange fødder forkert i de sidste opgør, hvis man skal redde livet.
Fredensborg møder Middelfart på udebane lørdag 20. maj kl. 15.00.

Oliver Hansen og Jonas Jacobsen i en hård hovedstødsduel

Oliver Hansen og Jonas Jacobsen i en hård hovedstødsduel

Mads Heidelbach i et godt forsøg i første halvleg

Mads Heidelbach i et godt forsøg i første halvleg

Fodbold, kvalifikationsspil

Fredensborg-VSK Aarhus 2-2(1-0)

1-0 Austin Smith, 1-1 Morten Andersen(60), 1-2 Frederik Jensen(72) 2-2 Nicolai Wisborg(90).

Publiceret 13 May 2017 17:12

Uge-Nyt Fredensborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Nyt Fredensborg
SENESTE TV