Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Sidste skoledag i Nivå

Onsdag var der sidste skoledag på Per Gyrum Skolen

For anden gang blev der onsdag afholdt sidste skoledag for afgangseleverne i 9. og 10. klasse på Per Gyrum Skolen i Nivå. Denne gang for 56 elever, hvor der sidste år kun var 13 elever.

Undervejs lavede eleverne et show med lærerparodier, publikumsvenlige lege, dansenumre og meget mere, oplyser skoleleder Charlotte Bie i en mail til Uge-Nyt.

“Det var spændende, for eleverne havde selv stået for det. De havde ikke kun brugt penge på skum, de havde købt rigtig mange karameller, så de gavmildt kastede til publikum under showet,” skriver hun og tilføjer:

“Vi gør meget ud af at eleverne skal tage ansvar. Ansvar for deres rolle overfor de mindre elever, ansvar for at de hver især er med til at løfte. De skulle selv arrangere et show, vurdere hvad der er passende, vurdere hvad der er sjovt, koordinere - og det er jo svært. Ungerne klarede det så flot!. Jeg var vildt stolt!”

Skum og vand

“Sådan en dag som sidste skoledag, hvor rammen er brudt op og alle render rundt, sættes kulturen jo virkelig på en prøve. Der var lige et øjeblik, hvor jeg holdt vejret: Efter fodboldkampen mellem lærere og elever, skulle de yngste elever, pga. af en mindre koordineringsfejl, igennem 56 kåde, glade, store børn med vandkanoner og barberskum, der netop havde spillet en vild fodboldkamp mod lærerne, og derfor var oppe at køre. Der holdt jeg vejret! 60 små børn fra førskolegruppe til - 2. klasse gik lige igennem flokken uden en dråbe af barberskum eller vandsprøjt blev løsnet. Der tænkte jeg: wow! seje teenagere!

“En fed dag for alle,” skriver Charlotte Bie.

/pm

Publiceret: 30. Maj 2017 07:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Uge-Nyt

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt