Så har du mulighed for at se en udstilling med malerier af Immanuel Ibsen. Pressefoto
Så har du mulighed for at se en udstilling med malerier af Immanuel Ibsen. Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Se særudstilling og hør om Ibsen

Museumsinspektør Maren Bramsen afholder en særomvisning, hvor hun fortæller om arbejdet med planlægningen af særudstillingen

Så har du mulighed for at få en særomvisning i ny særudstilling og høre foredrag om Immanuel Ibsen og hans samtid. Det sker 13. september klokken 17 på Nivaagaards Malerisamling.

Arrangementet sker kun tre dage efter den store åbning af særudstillingen om den danske modernist Immanuel Ibsen. Klokken 17 afholder museumsinspektør Maren Bramsen en særomvisning, hvor hun fortæller om arbejdet med planlægningen af særudstillingen. Klokken 19.30 fortsætter aftenen med et foredrag om de samfundsforandringer og kunstneriske brud som karakteriserede Ibsens samtid i 1930'erne.

Perioden mellem Første og Anden Verdenskrig er blevet kaldt “den lange weekend”. Den bragte både økonomiske, politiske og kulturelle nybrud, som har formet dagens samfund og kulturelle tænkemåder. Arbejdsmarkedsforsker Henning Jørgensen er aftenens foredragsholder.

Særomvisning og foredrag kræver særskilt tilmelding på info@nivaagaard.dk eller telefon 4914 1017 eller billetto.dk. /Kapp

Publiceret: 11. September 2017 18:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-Nyt

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt