Fredensborg Kommune har ændret i organisationen, og søger samtidig en ny centerchef.
Fredensborg Kommune har ændret i organisationen, og søger samtidig en ny centerchef.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Rådhuset søger ny centerchef

Fredensborg Kommune har ændret i organisationen, og søger samtidig en ny centerchef

Byrådet i Fredensborg Kommune har godkendt en organisatorisk ændring i den kommunale administration. Ændringen betyder, at det nuværende Center for Læring, Fritid og Sundhed deles, så der fremover bliver ét Center for Skole og Dagtilbud, og ét Center for Kultur, Fritid og Sundhed.

Formålet med ændringen er behovet for at kunne koncentrere ledelseskraften om de kommende års store udviklingsaktiviteter på skole- og dagtilbudsområdet og samtidig øge det ledelsesmæssige fokus på kulturområdet, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

“Ved at dele centeret, sikres alle områder den fornødne ledelseskraft, idet der ansættes en ny centerchef med ansvar for kultur, fritid og sundhed,” udtaler kommunaldirektør Kim Herlev Jørgensen i pressemeddelelsen.

Trådt i kraft 1. marts

Som led i ændringerne byttes der også direktørreferencer på to områder, hvor Mads Toftegaard overtager børne- og skoleområdet og Lina Thieden overtager ældreområdet.

Ændringerne trådte i kraft 1. marts, hvor stillingen som chef for Center for Kultur, Fritid og Sundhed samtidig blev opslået til besættelse snarest muligt.

/jesl

Publiceret: 06. Marts 2018 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-Nyt

Bøger
Forsiden netop nu