Hørsholm Loppemarked, der for at par år siden flyttede til p-pladsen foran Fredensborg Rådhus, har fået nye ejere. Foto: Helle Hedegaard
Hørsholm Loppemarked, der for at par år siden flyttede til p-pladsen foran Fredensborg Rådhus, har fået nye ejere. Foto: Helle Hedegaard
Foto: Helle Hedegaard
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Populært loppemarked har fået nye ejere

Hørsholm Loppemarked har åbnet sæsonen foran Fredensborg Rådhus

Hørsholm Loppemarked, der i mange år har været et trækplaster på parkeringsområdet over for Hørsholm Midtpunkt ved Hørsholm Allé, har fået nye ejere.

De to nye ejere er Karin Groth og Helle Hedegaard, som nu driver loppemarkedet, som på tredje år holder til på parkeringsområdet ved Fredensborg Rådhus.

Karin og Helle overtog loppemarkedet, da forgængerne valgte at gå på efterløn.

Men det er ikke noget, de driver på fuld tid: Karin Groth, der er fra Birkerød, underviser eksempelvis social- og sundhedsassistenter som sit hovederhverv.

“Jeg har haft loppemarked før, så det var en kærkommen lejlighed til at overtage dette, da muligheden bød sig,” fortæller Karin Groth.

Hørsholm Loppemarked, som det hedder, selv om adressen er flyttet til Kokkedal, åbnede sæsonen sidst i april og er åbent hver søndag fra kl. 7.30 til 14 frem til og med 24. september.

Publiceret: 18. Maj 2017 06:00
Leveret af Ugebladet
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Uge-Nyt

ANNONCER
Se flere