Simon Grimstrup(tv.) og Daniel Nielsen bliver den nye trænerduo i NKF
Simon Grimstrup(tv.) og Daniel Nielsen bliver den nye trænerduo i NKF
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nyt blod til Nivå-Kokkedal Fodboldklub herresenior

Af Bo Hilsted

Nivå Kokkedal Fodboldklub, har over sommeren valgt at skifte ud på trænerposten for klubbens herresenior hold. Efter mere end 2 ½ års hårdt arbejde har holdets tideligere træner Søren Andersson, valgt nye træner udfordringer, ved at blive cheftræner for klubbens U 15-hold.

Ind på trænerposten er kommet to for klubbens egne rækker. Der er her tale om Daniel Nielsen og Simon Grimstrup, som fremover vil stå i spidsen for klubbens herre senior hold, hvor Daniel Nielsen vil have det overordnede ansvar som cheftræner for holdet.

 ”I Daniel og Simon får vi et rigtig kompetent trænerteam, som igennem de sidste rigtig mange år, har været et rigtig stort aktiv for klubben, og med deres store trænererfaring for både ungdoms- og seniorhold på mange forskellige niveauer igennem årene er jeg slet ikke i tvivl om, at de er den rette trænerkonstellation til vores bedste herrehold” udtaler klubbens formand Mogens Mortensen.

Og han suppleres af den nye cheftræner Daniel Nielsen: ”Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med gutterne og forme dem efter den måde, jeg gerne vil praktisere holdets nye spillestil og indstilling til spillet.”

”Vi har allerede fået tilgang af flere nye spillere, og jeg forventer med den trup, vi har nu, at vi kommer til at ligge toppen af vores række med henblik på at skulle spille med om oprykningen til serie 3.

”Samtidig vægter jeg klubbens værdier højt med udgangspunktet i et stærkt fællesskab. Det skal ikke være økonomi, men derimod glæden ved at spille fodbold som skal være det primære hos spillertruppen for den kommende sæson” slutter Daniel Nielsen.

Daniel Nielsen vil blive holdets cheftræner, hvor han samtidig med trænerrollen stadig vil bistå holdet på målmandsposten, hvor han har vogtet målet igennem de sidste par sæsoner for klubben. Simon Grimstrup vil ligeledes også være spillende assistenttræner for den kommende sæson.

Holdet har første træning efter sommerferien torsdag 27. juli kl. 18.30, hvor alle er meget velkomne til at komme og blive en del af Nivå Kokkedal Fodboldklubs herresenior hold.

 

 

Publiceret: 13. Juli 2017 18:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Uge-Nyt

ANNONCER
Se flere